DONUT tanpa telur
DONUT tanpa telur

Santapan sebenar, baik dan lazat selalu disukai oleh banyak orang. Sekiranya anda bertanya apa makanan kegemaran anda, pasti anda akan menjawab makanan yang anda mahukan. Tetapi apa yang membuatkan anda mahukan makanan dan meminta lebih banyak? Adakah ia benar-benar sedap? Ya tentu aja, rasanya enak asalkan dilakukan dengan penuh kasih sayang. Ibu juga menunjukkan mereguk cinta mereka melalui hidangan yang tersebut masak dan kek yang mereka bakar.

DONUT tanpa telur Adakah istilah seperti makanan selesa? Makanan keselesaan gaya rumah hanyalah makanan dengan disediakan di rumah yang memberi rasa kesejahteraan. Makanan ini pada dasarnya mengandungi gula atau karbohidrat tinggi. Ia mempunyai daya tarikan yang tidak dapat anda tolak. Ia mempunyai ciri-ciri untuk menghilangkan kesan psikologi negatif dan meningkatkan emosi atau perasaan positif.

To begin with this particular recipe, we have to prepare a few ingredients. You can have donut tanpa telur using 8 ingredients and 5 steps. Here is how you can achieve it.

Bahan Bahan yang Diperlukan DONUT tanpa telur:
 1. Prepare a
 2. Ambil 1/2 pek yis
 3. Get 1 tbs gula
 4. Ambil 1 tbs susu pekat
 5. Get 3/4 cwn air suam
 6. Prepare b
 7. Sediakan 2 cwn tepung gandum
 8. Prepare 1 tbs marjerin
Cara-cara untuk memasak DONUT tanpa telur:
 1. Satukan bahagian A, biarkan bancuhan berbuih2.
 2. Gaulkan sebati bahagian B.
 3. Masukkan bahagian A ke dalam bahagian B dan uli sehingga doh tidak melekat di tangan. (15-20min)
 4. Rehatkan sehingga doh naik sekali ganda. (15-20min)
 5. Bentukkan doh ikut suka dan goreng dengan api PERLAHAN.

So that is going to wrap this up with this exceptional food donut tanpa telur recipe. Walaupun beberapa makanan yang disebutkan di atas adalah makanan yang menenangkan jiwa, ingatlah bahawa anda harus makan secara sederhana. Makanan di atas mungkin mengandungi terlalu banyak gula dan terlalu banyak kolesterol. Sentiasa ingat untuk menjaga kesihatan diri dan mengelakkan makanan yang boleh menimbulkan masalah kepada kesihatan anda. Jangan lupa untuk membuat pemeriksaan berkala dengan doktor anda.