Matcha Sourdough Donuts
Matcha Sourdough Donuts

Makanan sebenar, baik dan lazat selalu disukai oleh banyak orang. Sekiranya anda bertanya apa makanan kegemaran anda, pasti kamu akan menjawab makanan yang anda mahukan. Tetapi apa yang membuatkan anda mahukan makanan dan meminta lebih banyak? Adakah ia benar-benar sedap? Ya tentu saja, rasanya enak asalkan dilakukan dengan penuh kasih sayang. Ibu juga menunjukkan mereguk cinta mereka melalui hidangan yang tersebut masak dan kek yang mereka bakar.

Matcha Sourdough Donuts Makanan selesa di rumah mungkin termasuk sup ayam sayur, kentang tumbuk dengan daging asap dan bawang, ayam goreng renyah dengan kuah, dan gelatin. Terdapat banyak makanan lega di luar sana dan makanan yang disebutkan sebelumnya adalah beberapa hidangan yang sering dimasak di rumah. Sup ayam sayur paling sesuai ketika bersalji. Daripada baunya yang indah hingga rasanya yang luar biasa, sup ayam sayur adalah salah satu makanan keselesaan yang menawan terutama pada hari-hari sejuk.

To get started with this recipe, we have to prepare a few ingredients. You can cook matcha sourdough donuts using 7 ingredients and 3 steps. Here is how you cook it.

Bahan Bahan yang Diperlukan Matcha Sourdough Donuts:
  1. Ambil 250 g Tepung gandum Unbleached
  2. Ambil 1 tbsp Butter
  3. Get 1 tbsp Yogurt
  4. Ambil 1 tbsp Gul organic
  5. Sediakan 3 tbsp Sourdough starter
  6. Prepare 1 tsp Matcha powder
  7. Sediakan Air secukupnya
Penyediaan untuk memasak Matcha Sourdough Donuts:
  1. Campur semua bahan. Biarkan selama 3jam.
  2. Selepas 3jam, canai dan biarkan dalam sejam
  3. Kemudian boleh goreng dan hidangkan.

So that’s going to wrap it up with this special food matcha sourdough donuts recipe. Walaupun beberapa makanan yang disebutkan di atas adalah makanan yang menenangkan jiwa, ingatlah bahawa anda harus makan secara sederhana. Makanan di atas mungkin mengandungi terlalu banyak gula dan terlalu banyak kolesterol. Sentiasa ingat untuk menjaga kesihatan diri dan mengelakkan makanan yang boleh menimbulkan masalah kepada kesihatan anda. Jangan lupa untuk memproduksi pemeriksaan berkala dengan doktor anda.