Donut Gebu Cik Summayyah
Donut Gebu Cik Summayyah

Santapan sebenar, baik dan lazat selalu disukai oleh banyak orang. Sekiranya anda bertanya apa makanan kegemaran anda, pasti anda akan menjawab makanan yang anda mahukan. Tetapi apa yang membuatkan anda mahukan makanan dan meminta lebih banyak? Adakah ia benar-benar sedap? Ya tentu aja, rasanya enak asalkan dilakukan dengan padat kasih sayang. Ibu juga menunjukkan rasa cinta mereka melalui hidangan yang mereka masak dan kek yang mereka bakar.

Donut Gebu Cik Summayyah Adakah istilah seperti makanan selesa? Makanan keselesaan gaya rumah hanyalah makanan dengan disediakan di rumah yang memberi mereguk kesejahteraan. Makanan ini pada dasarnya mengandungi gula atau karbohidrat tinggi. Ia memiliki daya tarikan yang tidak dapat anda tolak. Ia mempunyai ciri-ciri untuk menghilangkan kesan psikologi negatif dan meningkatkan emosi atau perasaan positif.

To begin with this particular recipe, we must first prepare a few ingredients. You can have donut gebu cik summayyah using 6 ingredients and 7 steps. Here is how you can achieve it.

Bahan Bahan yang Diperlukan Donut Gebu Cik Summayyah:
 1. Sediakan 1 kg tepung gandum
 2. Sediakan 1 pelet yis
 3. Ambil gula secukup rasa kemanisan
 4. Prepare 5 sudu susu tin
 5. Get 5 sudu mejerin
 6. Sediakan serbuk penaik
Cara-cara untuk memasak Donut Gebu Cik Summayyah:
 1. Sediakam bahan die atas
 2. Masukan air kedalam bekas yang boleh tutup dan kemudian masukan yis dan susu
 3. Masukkan gula pulak dan tutup rapat supaya yis tu berkembang dengan jaya
 4. Kemudian masukan tepung tadi. dengan majerin kita gaul2 kan
 5. Kita masuk yis yang telah kita perap tadi ke dalam tepung gaul2 die sampai sebati dan kilat
 6. Dab buat acuan seperti ini dan kemudian masak sehingga kekuningan sedikit dan gaulkn gula sehingan sebati
 7. Taraaa dah siap untuk di hidang kan selamat mecuba

So that is going to wrap it up with this special food donut gebu cik summayyah recipe. Walaupun beberapa santapan yang disebutkan di atas adalah makanan yang menenangkan jiwa, ingatlah bahawa anda harus makan secara sederhana. Makanan dalam atas mungkin mengandungi terlalu banyak gula dan terlalu banyak kolesterol. Sentiasa ingat untuk menjaga kesihatan diri dan mengelakkan makanan yang boleh menimbulkan masalah kepada kesihatan anda. Jangan lupa untuk memproduksi pemeriksaan berkala dengan doktor anda.