Mini donut topping coklat
Mini donut topping coklat

Santapan sebenar, baik dan lazat selalu disukai oleh banyak orang. Sekiranya anda bertanya apa makanan kegemaran anda, pasti kamu akan menjawab makanan yang anda mahukan. Tetapi apa yang membuatkan anda mahukan makanan dan meminta lebih banyak? Adakah ia benar-benar sedap? Ya tentu saja, rasanya enak asalkan dilakukan dengan padat kasih sayang. Ibu juga menunjukkan mengecap cinta mereka melalui hidangan yang mereka masak dan kek yang mereka bakar.

Mini donut topping coklat Adakah istilah seperti makanan selesa? Makanan keselesaan gaya rumah hanyalah makanan yang disediakan di rumah yang memberi mengecap kesejahteraan. Makanan ini pada dasarnya mengandungi gula atau karbohidrat tinggi. Ia mempunyai daya tarikan yang tidak dapat anda tolak. Ia mempunyai ciri-ciri untuk menghilangkan kesan psikologi negatif dan meningkatkan emosi atau perasaan positif.

To begin with this recipe, we have to prepare a few components. You can cook mini donut topping coklat using 9 ingredients and 8 steps. Here is how you can achieve it.

Bahan Bahan yang Diperlukan Mini donut topping coklat:
 1. Ambil 500 g tepung
 2. Ambil 2 sudu mentega
 3. Get Sesudu garam
 4. Prepare 4 sudu gula
 5. Prepare Sesudu ovalet
 6. Prepare Sesudu pelembut roti
 7. Prepare Sesudu Yis
 8. Sediakan Sebiji telur
 9. Sediakan Air secawan
Cara-cara untuk memasak Mini donut topping coklat:
 1. Masukkan semua bahan dalam breadmaker
 2. Mula menguli. Uli sebanyak 2 kali
 3. Boleh terus bentukkan donat. Gunakan acuan donat paling kecil
 4. Biarkan kembang satu jam
 5. Boleh digoreng
 6. Cairkan coklat Secara double boil tambah sedikit minyak
 7. Celup donat dalam coklat.
 8. Tabur topping kesukaan anda

So that’s going to wrap this up with this exceptional food mini donut topping coklat recipe. Walaupun beberapa makanan yang disebutkan di atas adalah santapan yang menenangkan jiwa, ingatlah bahawa kamu harus makan secara sederhana. Makanan dalam atas mungkin mengandungi terlalu banyak gula dan terlalu banyak kolesterol. Sentiasa ingat untuk menjaga kesihatan diri dan mengelakkan makanan yang boleh menimbulkan masalah kepada kesihatan anda. Jangan lupa untuk membuat pemeriksaan berkala dengan doktor anda.