Donut Gebu
Donut Gebu

Santapan sebenar, baik dan lazat selalu disukai oleh banyak orang. Sekiranya anda bertanya apa makanan kegemaran anda, pasti kamu akan menjawab makanan yang anda mahukan. Tetapi apa yang membuatkan anda mahukan makanan dan meminta lebih banyak? Adakah ia benar-benar sedap? Ya tentu saja, rasanya enak asalkan dilakukan dengan padat kasih sayang. Ibu juga menunjukkan mengecap cinta mereka melalui hidangan yang tersebut masak dan kek yang mereka bakar.

Donut Gebu Makanan selesa di rumah mungkin termasuk sup ayam sayur, kentang tumbuk dengan daging asap dan bawang, ayam goreng renyah dengan kuah, dan gelatin. Terdapat banyak makanan lega di luar sana dan makanan yang disebutkan sebelumnya adalah beberapa hidangan dengan sering dimasak di rumah. Sup ayam sayur paling sesuai ketika bersalji. Daripada baunya yang indah hingga rasanya dengan luar biasa, sup ayam sayur adalah salah satu makanan keselesaan yang bagus terutama pada hari-hari sejuk.

To begin with this recipe, we must prepare a few components. You can cook donut gebu using 8 ingredients and 6 steps. Here is how you cook that.

Bahan Bahan yang Diperlukan Donut Gebu:
 1. Ambil Bahan A. (campurkan dan biarkan campuran yis tu kembang hehe) 👇
 2. Get Yis - 2 sudu besar
 3. Sediakan Susu pekat - 2 sudu besar
 4. Prepare 3/4 cawan Air Suam -
 5. Prepare 1 sudu teh Garam -
 6. Ambil Bahan B. (Gaulkan guna tangan je)
 7. Get Marjerin - 2 sudu besar
 8. Get 2 cawan Tepung Gandum -
Cara-cara untuk memasak Donut Gebu:
 1. Gabungkan bahan A dan gaulkan sebati
 2. Gaulkan bahan B Hingga sebati
 3. Gabungkan bahan A dan bahan B. Gaulkan hingga adunan tidak melekat di tangan dan boleh diuli.
 4. Bulatkan doh dan hasilkan lubang guna jari je hehehe
 5. Panaskan minyak di kuali. Goreng donut hingga perang keemasan.
 6. Akhir sekali. Salutkan dengan gula kastor. Siapp heheheh! 😍

So that’s going to wrap this up for this exceptional food donut gebu recipe. Walaupun beberapa makanan yang disebutkan di atas adalah santapan yang menenangkan jiwa, ingatlah bahawa anda harus makan secara sederhana. Makanan di atas mungkin mengandungi terlalu banyak gula dan terlalu banyak kolesterol. Sentiasa ingat untuk menjaga kesihatan diri dan mengelakkan makanan yang boleh menimbulkan masalah kepada kesihatan anda. Jangan lupa untuk memproduksi pemeriksaan berkala dengan doktor anda.