🌽🍯Cornflakes Madu Kurma
🌽🍯Cornflakes Madu Kurma

Santapan sebenar, baik dan lazat selalu disukai oleh banyak orang. Sekiranya anda bertanya apa makanan kegemaran anda, pasti kamu akan menjawab makanan yang anda mahukan. Tetapi apa yang membuatkan anda mahukan makanan dan meminta lebih banyak? Adakah ia benar-benar sedap? Ya tentu saja, rasanya enak asalkan dilakukan dengan maksimum kasih sayang. Ibu juga menunjukkan mengecap cinta mereka melalui hidangan yang itu masak dan kek yang mereka bakar.

🌽🍯Cornflakes Madu Kurma Makanan selesa dalam rumah mungkin termasuk sup ayam sayur, kentang tumbuk dengan daging asap dan bawang, ayam goreng renyah dengan kuah, dan gelatin. Terdapat banyak makanan leluasa di luar sana dan makanan yang disebutkan sebelumnya adalah beberapa hidangan dengan sering dimasak di rumah. Sup ayam sayur paling sesuai ketika bersalji. Dibanding baunya yang indah hingga rasanya dengan luar biasa, sup ayam sayur adalah salah satu makanan keselesaan yang bagus terutama pada hari-hari sejuk.

To get started with this recipe, we have to first prepare a few components. You can have 🌽🍯cornflakes madu kurma using 5 ingredients and 6 steps. Here is how you cook it.

Bahan Bahan yang Diperlukan 🌽🍯Cornflakes Madu Kurma:
 1. Ambil 400 g cornflakes
 2. Prepare 1/2 cawan mentega
 3. Prepare 8 sb madu (kalau nak manis boleh tambah 5sb gula perang)
 4. Get 10 biji kurma (nak letak buah campur pun boleh)
 5. Prepare cup secukup nya
Cara-cara untuk memasak 🌽🍯Cornflakes Madu Kurma:
 1. Sediakan bahan
 2. Kemudian hiriskan kurma kepada potongan kecil dan hancurkan cornflakes
 3. Cairkan mentega masukkan madu
 4. Kemudian masukkan ke dalam mangkuk berisi cornflakes yang dihancurkan tadi masukkan juga kurma
 5. Masukkan ke dalam satu per satu cup
 6. Bakar selama 5minit 160'c…dah siap

So that is going to wrap it up with this special food 🌽🍯cornflakes madu kurma recipe. Walaupun beberapa makanan yang disebutkan di atas adalah makanan yang menenangkan jiwa, ingatlah bahawa kamu harus makan secara sederhana. Makanan dalam atas mungkin mengandungi terlalu banyak gula dan terlalu banyak kolesterol. Sentiasa ingat untuk menjaga kesihatan diri dan mengelakkan makanan yang boleh menimbulkan masalah kepada kesihatan anda. Jangan lupa untuk menghasilkan pemeriksaan berkala dengan doktor anda.