Cornflakes madu coklat
Cornflakes madu coklat

Makanan sebenar, baik dan lazat selalu disukai oleh banyak orang. Sekiranya anda bertanya apa makanan kegemaran anda, pasti anda akan menjawab makanan yang anda mahukan. Tetapi apa yang membuatkan anda mahukan makanan dan meminta lebih banyak? Adakah ia benar-benar sedap? Ya tentu aja, rasanya enak asalkan dilakukan dengan maksimum kasih sayang. Ibu juga menunjukkan rasa cinta mereka melalui hidangan yang tersebut masak dan kek yang mereka bakar.

KUE KERING CORNFLAKES MADU COKLAT SUPER RENYAH Ga perlu ribet kalau mau buat kue kering untuk lebaran, gak perlu takut kuenya gagal dan tak bisa dikonsumsi. Kpd sesiapa yg mahu just pm me okay ? Cara-cara:- Double boilerkan coklat masakan bersama mentega sehingga pekat, likat dan berkilat. Menggunakan Cornflakes dan madu sebagai bahan asas.

Cornflakes madu coklat Makanan selesa di rumah mungkin termasuk sup ayam daun, kentang tumbuk dengan daging asap & bawang, ayam goreng renyah dengan kuah, dan gelatin. Terdapat banyak makanan selesa di luar sana dan makanan dengan disebutkan sebelumnya adalah beberapa hidangan yang sering dimasak di rumah. Sup mandung sayur paling sesuai ketika bersalji. Dibanding baunya yang indah hingga rasanya dengan luar biasa, sup ayam sayur ialah salah satu makanan keselesaan yang bagus terutama pada hari-hari sejuk.

To begin with this particular recipe, we must prepare a few ingredients. You can cook cornflakes madu coklat using 5 ingredients and 5 steps. Here is how you can achieve that.

Bahan Bahan yang Diperlukan Cornflakes madu coklat:
  1. Sediakan 1 kotak cornflakes
  2. Sediakan 3 sudu buttercup
  3. Ambil 6 sudu madu
  4. Prepare 100 gm milo
  5. Sediakan 2 paket kecil mangkuk kertas

Tuang madu tadi ke dalam cornflakes dan gaul rata. Cornflakes coklat merupakan kudapan yang sedap dan bikin ketagih. Resepi cornflakes coklat sangat mudah dan senang. Emping jagung merupakan bijirin sarapan yang dihasilkan dengan membakar empingan jagung.

Cara-cara untuk memasak Cornflakes madu coklat:
  1. Cairkan buttercup didalam kuali, kemudian masukkan madu gaul rata, pastikan guna api kecil sahaja sambil mengaul masukkan milo
  2. Masak bahan2 tadi sehingga sedikit pekat dan tutup api
  3. Masukkan cornflakes dan gaul sehingga semua coklat menutupi cornflakes
  4. Susun mangkuk kertas didalam dulang kemudian masukkan cornflakes coklat tadi sehingga penuh setiap mangkuk
  5. Bakar didalam oven selama 10minit menggunakan suhu 100 ° atau api perlahan. Ok cornflakes madu bercoklat kita dah siappp. Utk penyimpanan simpan didalam bekas yg kedap supaya tidak masuk angin.

Resepi cornflakes coklat sangat mudah dan senang. Emping jagung merupakan bijirin sarapan yang dihasilkan dengan membakar empingan jagung. Mit ► Portionsrechner ► Kochbuch ► Video-Tipps! Milchschokolade erweichen und die Cornflakes mit der Milchschokolade vermengen. Mesti ramai tercari- cari Cornflakes Madu yang rangup, manis manis dan sesedap rasa.

So that’s going to wrap this up for this special food cornflakes madu coklat recipe. Walaupun beberapa makanan yang disebutkan di atas adalah makanan yang menenangkan jiwa, ingatlah bahawa kamu harus makan secara sederhana. Makanan di atas mungkin mengandungi terlalu banyak gula dan terlalu banyak kolesterol. Sentiasa ingat untuk menjaga kesihatan diri dan mengelakkan makanan yang boleh menimbulkan masalah kepada kesihatan anda. Jangan lupa untuk menghasilkan pemeriksaan berkala dengan doktor anda.