Cornflakes Madu Air fryer
Cornflakes Madu Air fryer

Makanan sebenar, baik dan lazat selalu disukai oleh banyak orang. Sekiranya anda bertanya apa makanan kegemaran anda, pasti anda akan menjawab makanan yang anda mahukan. Tetapi apa yang membuatkan anda mahukan makanan dan meminta lebih banyak? Adakah ia benar-benar sedap? Ya tentu saja, rasanya enak asalkan dilakukan dengan padat kasih sayang. Ibu juga menunjukkan mereguk cinta mereka melalui hidangan yang itu masak dan kek yang mereka bakar.

Cornflakes Madu Air fryer Adakah istilah seperti makanan selesa? Santapan keselesaan gaya rumah hanyalah makanan dengan disediakan di rumah yang memberi mereguk kesejahteraan. Makanan ini pada dasarnya mengandungi gula atau karbohidrat tinggi. Ia memiliki daya tarikan yang tidak dapat kamu tolak. Ia mempunyai ciri-ciri untuk menghilangkan kesan psikologi negatif dan meningkatkan emosi atau perasaan positif.

To begin with this recipe, we must prepare a few ingredients. You can cook cornflakes madu air fryer using 5 ingredients and 5 steps. Here is how you can achieve it.

Bahan Bahan yang Diperlukan Cornflakes Madu Air fryer:
  1. Sediakan 5 cawan cornflakes (suka jenama Nestle)
  2. Prepare 1/4 cawan madu
  3. Prepare 1/4 cawan butter salted
  4. Sediakan 1 1/2 sudu besar gula kastor
  5. Sediakan Ceri/Chocolate rice
Cara-cara untuk memasak Cornflakes Madu Air fryer:
  1. Bakar cornflakes. Biarkan sejuk seketika.
  2. Ramas kasar cornflakes.
  3. Cairkan butter, madu dan gula di atas api, kacau hingga sebati saja. Matikan api.
  4. Tuang cornflakes ke dalam butter, madu dan gula yang telah sebati. Gaul seketika.
  5. Masuk ke dalam paper cup. Bakar pada suhu 150 °C selama 5-7 minit (bergantung pada suhu air fryer masing-masing).

So that’s going to wrap this up for this exceptional food cornflakes madu air fryer recipe. Walaupun beberapa makanan yang disebutkan di atas adalah santapan yang menenangkan jiwa, ingatlah bahawa kamu harus makan secara sederhana. Makanan dalam atas mungkin mengandungi terlalu banyak gula dan terlalu banyak kolesterol. Sentiasa ingat untuk menjaga kesihatan diri dan mengelakkan makanan yang boleh menimbulkan masalah kepada kesihatan anda. Jangan lupa untuk memproduksi pemeriksaan berkala dengan doktor anda.