Honey Cornflakes
Honey Cornflakes

Makanan sebenar, baik dan lazat selalu disukai oleh banyak orang. Sekiranya anda bertanya apa makanan kegemaran anda, pasti anda akan menjawab makanan yang anda mahukan. Tetapi apa yang membuatkan anda mahukan makanan dan meminta lebih banyak? Adakah ia benar-benar sedap? Ya tentu saja, rasanya enak asalkan dilakukan dengan maksimum kasih sayang. Ibu juga menunjukkan mengecap cinta mereka melalui hidangan yang itu masak dan kek yang mereka bakar.

Honey Cornflakes Makanan selesa dalam rumah mungkin termasuk sup ayam daun, kentang tumbuk dengan daging asap dan bawang, ayam goreng renyah dengan kuah, dan gelatin. Terdapat banyak makanan leluasa di luar sana dan makanan yang disebutkan sebelumnya adalah beberapa hidangan dengan sering dimasak di rumah. Sup ayam sayur paling sesuai ketika bersalji. Daripada baunya yang indah hingga rasanya yang luar biasa, sup ayam sayur ialah salah satu makanan keselesaan yang bagus terutama pada hari-hari sejuk.

To get started with this recipe, we have to prepare a few components. You can cook honey cornflakes using 5 ingredients and 4 steps. Here is how you cook it.

Bahan Bahan yang Diperlukan Honey Cornflakes:
  1. Get 300 g Cornflakes
  2. Ambil 75 g Butter
  3. Prepare 4 Sudu Besar Madu
  4. Ambil Add : (terpulang)
  5. Prepare Choc Rice, Cocoa Nibs
Penyediaan untuk memasak Honey Cornflakes:
  1. Sediakan bahan-bahan. Butter di cairkan dahulu di atas pan.
  2. Selepas itu, letak cornflakes dalam mangkuk yang besar supaya mudah untuk gaul nanti. Dan letak pula butter yang telah di cairkan, madu. Gaul semua sehingga rata.
  3. Dah rata, letak pula bahan tambahan perasa, dan gaul lagi sehingga rata. Perlahan-lahan supaya cornflakes tidak hancur, guna sudu sahaja.
  4. Dah sebati semua boleh letak dalam acuan comel. Dan bakar suhu 175-180 darjah selama 20-25minit. Ikut oven masing-masing.

So that is going to wrap this up with this exceptional food honey cornflakes recipe. Walaupun beberapa santapan yang disebutkan di atas adalah makanan yang menenangkan jiwa, ingatlah bahawa kamu harus makan secara sederhana. Makanan di atas mungkin mengandungi terlalu banyak gula dan terlalu banyak kolesterol. Sentiasa ingat untuk menjaga kesihatan diri dan mengelakkan makanan yang boleh menimbulkan masalah kepada kesihatan anda. Jangan lupa untuk membuat pemeriksaan berkala dengan doktor anda.