Bihun Goreng "Rizqi"
Bihun Goreng "Rizqi"

Makanan sebenar, baik dan lazat selalu disukai oleh banyak orang. Sekiranya anda bertanya apa makanan kegemaran anda, pasti kamu akan menjawab makanan yang anda mahukan. Tetapi apa yang membuatkan anda mahukan makanan dan meminta lebih banyak? Adakah ia benar-benar sedap? Ya tentu aja, rasanya enak asalkan dilakukan dengan padat kasih sayang. Ibu juga menunjukkan mengecap cinta mereka melalui hidangan yang mereka masak dan kek yang mereka bakar.

Bihun Goreng "Rizqi" Adakah istilah seperti makanan selesa? Santapan keselesaan gaya rumah hanyalah makanan yang disediakan di rumah yang memberi mereguk kesejahteraan. Makanan ini pada dasarnya mengandungi gula atau karbohidrat tinggi. Ia mempunyai daya tarikan yang tidak dapat anda tolak. Ia mempunyai ciri-ciri untuk menghilangkan kesan psikologi negatif dan meningkatkan emosi atau perasaan positif.

To begin with this recipe, we must prepare a few components. You can cook bihun goreng "rizqi" using 10 ingredients and 4 steps. Here is how you can achieve it.

Bahan Bahan yang Diperlukan Bihun Goreng "Rizqi":
 1. Prepare 1 pack bihun direndam hingga lembut
 2. Ambil 2 ulas bawang putih(tumbuk halus)
 3. Ambil 2 ulas bawang merah(tumbuk halus)
 4. Prepare 3 sudu besar minyak
 5. Sediakan 1 sudu besar sos tiram
 6. Sediakan 1 sudu makan maggi cukup rasa
 7. Get 1 sdt gula
 8. Ambil 1/2 cawan air
 9. Sediakan 1 biji Lobak merah di parut/cincang
 10. Ambil 1 gengam taugeh
Penyediaan untuk memasak Bihun Goreng "Rizqi":
 1. Panaskan minyak tumis bawang putih dan bawang merah yang ditumbuk halus hingga kekuningan.Masukkan isi ayam kacau dan biar sehingga isi ayam masak.
 2. Masukkan sos tiram.maggi cukup rasa Gaul sekata.
 3. Masukkan bihun,tuangkan sedikit air,kacau. Masukkan sayur.gaul sekata semuanya.
 4. Akhir sekali masukkan taugeh jika suka..gaul lagi dan bolehlah dihidangkan.

So that is going to wrap it up for this special food bihun goreng "rizqi" recipe. Walaupun beberapa santapan yang disebutkan di atas adalah santapan yang menenangkan jiwa, ingatlah bahawa kamu harus makan secara sederhana. Makanan di atas mungkin mengandungi terlalu banyak gula dan terlalu banyak kolesterol. Sentiasa ingat untuk menjaga kesihatan diri dan mengelakkan makanan yang boleh menimbulkan masalah kepada kesihatan anda. Jangan lupa untuk membuat pemeriksaan berkala dengan doktor anda.