Mini pizza roti gardenia
#pinkboxcereal
Mini pizza roti gardenia #pinkboxcereal

Makanan sebenar, baik dan lazat selalu disukai oleh banyak orang. Sekiranya anda bertanya apa makanan kegemaran anda, pasti kamu akan menjawab makanan yang anda mahukan. Tetapi apa yang membuatkan anda mahukan makanan dan meminta lebih banyak? Adakah ia benar-benar sedap? Ya tentu aja, rasanya enak asalkan dilakukan dengan penuh kasih sayang. Ibu juga menunjukkan mengecap cinta mereka melalui hidangan yang itu masak dan kek yang mereka bakar.

Mini pizza roti gardenia #pinkboxcereal Adakah istilah seperti makanan selesa? Makanan keselesaan gaya rumah hanyalah makanan dengan disediakan di rumah yang memberi rasa kesejahteraan. Makanan ini pada dasarnya mengandungi gula atau karbohidrat tinggi. Ia mempunyai daya tarikan yang tidak dapat anda tolak. Ia mempunyai ciri-ciri untuk menghilangkan kesan psikologi negatif dan meningkatkan emosi atau perasaan positif.

Great Range for Kitchen & Home Online. Free UK Delivery on Eligible Orders! Roti gardenia Sos prego Sosej Cendawan butang Mozzarella cheese Serbuk lada hitam p/s : boleh tambahkan mix vege atau lada benggala. Senang sangat nak buat pizza pakai roti biasa ni.

To begin with this recipe, we have to first prepare a few components. You can cook mini pizza roti gardenia #pinkboxcereal using 7 ingredients and 5 steps. Here is how you cook it.

Bahan Bahan yang Diperlukan Mini pizza roti gardenia

#pinkboxcereal:

 1. Sediakan Roti gardenia
 2. Ambil Sos prego
 3. Ambil Sosej
 4. Ambil Cendawan butang
 5. Get Mozzarella cheese
 6. Ambil Serbuk lada hitam
 7. Get p/s : boleh tambahkan mix vege atau lada benggala

Roti Pizza Gardenia Homemade Mudah by Sis Damia Cheese Lebih! #rotipizza #rotigardenia Hai Semua, Assalamualaikum. Ajaibb sangatt bila Roti Gardenia bertukar menjadik pizza comel ! Ni lah resepi yang kami nak kongsikan pada ampa semua cara-cara nak buat pizza tanpa perlu menguli roti.

Penyediaan untuk memasak Mini pizza roti gardenia

#pinkboxcereal:

 1. Ambil roti dan sapu sos prego diatas roti
 2. Letak sosej dan cendawan butang
 3. Taburkan cheese mozzarella
 4. Bakar pada suhu 180 selama 15-20 minit
 5. Taburkan sedikit serbuk lada hitam

Ajaibb sangatt bila Roti Gardenia bertukar menjadik pizza comel ! Ni lah resepi yang kami nak kongsikan pada ampa semua cara-cara nak buat pizza tanpa perlu menguli roti. Susun dalam loyang dan renjiskan dengan air supaya roti still lembut selepas roti di bakaq nanti. Pehtu ampa sapu roti tu dengan tomato puri. Sapu mentega pada roti; Potong roti kecil.

So that’s going to wrap this up with this exceptional food mini pizza roti gardenia #pinkboxcereal recipe. Walaupun beberapa santapan yang disebutkan di atas adalah makanan yang menenangkan jiwa, ingatlah bahawa kamu harus makan secara sederhana. Makanan di atas mungkin mengandungi terlalu banyak gula dan terlalu banyak kolesterol. Sentiasa ingat untuk menjaga kesihatan diri dan mengelakkan makanan yang boleh menimbulkan masalah kepada kesihatan anda. Jangan lupa untuk membuat pemeriksaan berkala dengan doktor anda.