Pizza Roti Gardenia
Pizza Roti Gardenia

Santapan sebenar, baik dan lazat selalu disukai oleh banyak orang. Sekiranya anda bertanya apa makanan kegemaran anda, pasti kamu akan menjawab makanan yang anda mahukan. Tetapi apa yang membuatkan anda mahukan makanan dan meminta lebih banyak? Adakah ia benar-benar sedap? Ya tentu saja, rasanya enak asalkan dilakukan dengan penuh kasih sayang. Ibu juga menunjukkan mengecap cinta mereka melalui hidangan yang mereka masak dan kek yang mereka bakar.

Pizza Roti Gardenia Adakah istilah seperti makanan selesa? Makanan keselesaan gaya rumah hanyalah makanan dengan disediakan di rumah yang memberi mengecap kesejahteraan. Makanan ini pada dasarnya mengandungi gula atau karbohidrat tinggi. Ia mempunyai daya tarikan yang tidak dapat anda tolak. Ia mempunyai ciri-ciri untuk menghilangkan kesan psikologi negatif dan meningkatkan emosi atau perasaan positif.

Check Out our Selection & Order Now. Free UK Delivery on Eligible Orders! Check Out Great Products On eBay. Menyediakan Pizza daripada roti gardenia ini wajib ibu cuba kerana ia cukup ringkas tetapi mengenyangkan anak kecil kita.

To get started with this particular recipe, we have to prepare a few ingredients. You can cook pizza roti gardenia using 9 ingredients and 6 steps. Here is how you can achieve it.

Bahan Bahan yang Diperlukan Pizza Roti Gardenia:
 1. Ambil Roti secukupnya
 2. Sediakan Butter
 3. Sediakan Chicken Pepperoni
 4. Sediakan Capsicum
 5. Sediakan Bawang Holand
 6. Prepare Sos Pasta Prego
 7. Get Cheddar Cheese
 8. Get Mozarella Cheese
 9. Sediakan Mix herbs

Bukan setakat senang tapi sedap dan lazat pulak tu. Sebab tu la kot ramai yang buat pizza guna roti gardenia, sebab cara nak buat dia kacang jer. Maka bermula la misi aku buat pizza roti gardenia untuk anak anak dan jugak en hubby. Resepi Pizza Guna Roti Gardenia - Tuberose Gardenia roti Pizza dan Mudah.

Penyediaan untuk memasak Pizza Roti Gardenia:
 1. Sapu butter pada roti bahagian bawah kemudian susun atas loyang
 2. Sapu dgn rata sos pasta pada roti
 3. Letakkan chicken Pepperoni
 4. Masukkan capsicum,bawang, cheddar dan mozarella.Last sekali masukkan mayonaise, cili sos dan tabur sedikit mix herbs jika suka.Bakar dlm oven selama 20minit suhu 190c atau sehingga cheese keperangan.
 5. Ok, siap bolehlah mkn panas2.

Maka bermula la misi aku buat pizza roti gardenia untuk anak anak dan jugak en hubby. Resepi Pizza Guna Roti Gardenia - Tuberose Gardenia roti Pizza dan Mudah. Cara-cara menyediakan dan memasak Pizza Roti Gardenia Pemanggang Ajaib Sapu roti dengan sos pasta/spaghetti, kemudian letak semua bahan-bahan yang telah dipotong tadi, ikutlah susun ikut mana pun sukahati. dah susun semuanya, barulah letakkan keju diatasnya dan bakar dengan api sederhana. Susun dalam loyang dan renjiskan dengan air supaya roti still lembut selepas roti di bakaq nanti. Pehtu ampa sapu roti tu dengan tomato puri.

So that is going to wrap this up for this exceptional food pizza roti gardenia recipe. Walaupun beberapa makanan yang disebutkan di atas adalah makanan yang menenangkan jiwa, ingatlah bahawa anda harus makan secara sederhana. Makanan di atas mungkin mengandungi terlalu banyak gula dan terlalu banyak kolesterol. Sentiasa ingat untuk menjaga kesihatan diri dan mengelakkan makanan yang boleh menimbulkan masalah kepada kesihatan anda. Jangan lupa untuk menghasilkan pemeriksaan berkala dengan doktor anda.