Roti Kapit Aiskrim
Roti Kapit Aiskrim

Makanan sebenar, baik dan lazat selalu disukai oleh banyak orang. Sekiranya anda bertanya apa makanan kegemaran anda, pasti anda akan menjawab makanan yang anda mahukan. Tetapi apa yang membuatkan anda mahukan makanan dan meminta lebih banyak? Adakah ia benar-benar sedap? Ya tentu aja, rasanya enak asalkan dilakukan dengan penuh kasih sayang. Ibu juga menunjukkan mengecap cinta mereka melalui hidangan yang itu masak dan kek yang mereka bakar.

Enjoy your local restaurant favorites from the comfort of your own home. The food you want, when you want it. Free UK Delivery on Eligible Orders Siapa suka makan Roti Kapit Aiskrim ni?. Mesti terkenang zaman sekolah dulu-dulu kan?.

Roti Kapit Aiskrim Makanan selesa dalam rumah mungkin termasuk sup ayam sayur, kentang tumbuk dengan daging asap serta bawang, ayam goreng renyah dengan kuah, dan gelatin. Terdapat banyak makanan leluasa di luar sana dan makanan yang disebutkan sebelumnya adalah beberapa hidangan yang sering dimasak di rumah. Sup mandung sayur paling sesuai ketika bersalji. Daripada baunya yang indah hingga rasanya dengan luar biasa, sup ayam sayur adalah salah satu makanan keselesaan yang bagus terutama pada hari-hari sejuk.

To begin with this recipe, we have to first prepare a few ingredients. You can cook roti kapit aiskrim using 2 ingredients and 3 steps. Here is how you can achieve it.

Bahan Bahan yang Diperlukan Roti Kapit Aiskrim:
  1. Prepare 1 bekas aiskrim (apa-apa jenama dan perisa pun boleh)
  2. Ambil 1 bungkus roti Sandwich Bread Rolls Gardenia

Tak pernah jumpa kedai aiskrim roti. Pulak tu dapat flavour aiskrim yang kita suka kan. Fiza suka flavour mint, sejuk je tekak. Aiskrim roti ni takyah nak acah acah.

Cara-cara untuk memasak Roti Kapit Aiskrim:
  1. Siapkan bahan-bahannya.
  2. Belah tengah roti Sandwich Bread Rolls Gardenia dengan pisau roti.
  3. Ceduk aiskrim dengan menggunakan scoop aiskrim,letak di tengah roti.Kepit roti kemas-kemas,sedia dinikmati.

Fiza suka flavour mint, sejuk je tekak. Aiskrim roti ni takyah nak acah acah. About Press Copyright Contact us Creators Advertise Developers Terms Privacy Policy & Safety How YouTube works Test new features Press Copyright Contact us Creators. The Kapit's turut menyediakan perkhidmatan penghantaran di sekitar kampus USM. Terdapat juga pilihan aiskrim bersama roti.

So that’s going to wrap it up for this special food roti kapit aiskrim recipe. Walaupun beberapa santapan yang disebutkan di atas adalah makanan yang menenangkan jiwa, ingatlah bahawa kamu harus makan secara sederhana. Makanan di atas mungkin mengandungi terlalu banyak gula dan terlalu banyak kolesterol. Sentiasa ingat untuk menjaga kesihatan diri dan mengelakkan makanan yang boleh menimbulkan masalah kepada kesihatan anda. Jangan lupa untuk menghasilkan pemeriksaan berkala dengan doktor anda.