Sosej roll with cheese
Sosej roll with cheese

Santapan sebenar, baik dan lazat selalu disukai oleh banyak orang. Sekiranya anda bertanya apa makanan kegemaran anda, pasti anda akan menjawab makanan yang anda mahukan. Tetapi apa yang membuatkan anda mahukan makanan dan meminta lebih banyak? Adakah ia benar-benar sedap? Ya tentu aja, rasanya enak asalkan dilakukan dengan penuh kasih sayang. Ibu juga menunjukkan rasa cinta mereka melalui hidangan yang itu masak dan kek yang mereka bakar.

Sosej roll with cheese Adakah istilah seperti makanan selesa? Santapan keselesaan gaya rumah hanyalah makanan yang disediakan di rumah yang memberi mengecap kesejahteraan. Makanan ini pada dasarnya mengandungi gula atau karbohidrat tinggi. Ia mempunyai daya tarikan yang tidak dapat kamu tolak. Ia mempunyai ciri-ciri untuk menghilangkan kesan psikologi negatif dan meningkatkan emosi atau perasaan positif.

Save Time and Do Groceries Online Now. Free UK Delivery on Eligible Orders! Resipi sedap dan mudah untuk Sosej roll with cheese. Ambil roti kukus kejap dan golek dengan pengelek supaya bagi roti mampat dan kurang sedut minyak time goreng.

To begin with this recipe, we must first prepare a few ingredients. You can have sosej roll with cheese using 6 ingredients and 8 steps. Here is how you cook it.

Bahan Bahan yang Diperlukan Sosej roll with cheese:
 1. Get Roti gardenia or mana2 brand yg anda suka
 2. Ambil 2 biji telur
 3. Prepare Breadcrumbs
 4. Ambil Cheese mana2 yg disukai, cheesedale pon boleh
 5. Prepare Sosej yg disukai
 6. Prepare Minyak masak

Pastikan roti digulung dengan ketat dan salut telur dengan. Mari kita lihat resep sosej roll.haha. Baik untuk kanak-kanak kecil juga boleh dilakukan. Buat masa ini tidak mahu berkongsi resipi atau bagaimana keju.

Penyediaan untuk memasak Sosej roll with cheese:
 1. Sediakan bahan2 seperti gambar di bawah. Sosej saya rebus dulu.
 2. Lenyekkan roti seperti dalam gambar, letak sosej dan cheese & gulungkan, gunakan telur sebagai gam ntok lekatkan balutan terakhir.
 3. Lepas abis gulung dan lekat, celupkan dalam telur dan kemudian salutkan breadcrumbs.
 4. Ulang pekara yang sama brapa roll yg anda suka. Dah habis, masukkan dalam fridge kejap bg telur kering n melekat elok.
 5. Panaskan minyak dalam kuali, pakai api sederhana saja sebab tak nak breadcrumbs masak cepat sgt nanti cheese xsempat cair.
 6. Dah panas minyak, bolehlah masukkan sosej roll kita tew.
 7. Dah nampak warna cam oren2 gitu, & agak2 cheese dlm roll dh cair, bolehlah angkat & toskan.
 8. Dah siap sosej roll kita 🥰 sedap makan cicah ngan sos pilihan anda. Selamat mencuba 😊

Baik untuk kanak-kanak kecil juga boleh dilakukan. Buat masa ini tidak mahu berkongsi resipi atau bagaimana keju. Cara Membuat Roti Sosej Roll Cheese. Letak satu keping cheese dan sebatang sosej. Kalau tidak mahu roti itu terbuka, sila gengam roti itu sekejap.

So that is going to wrap this up with this exceptional food sosej roll with cheese recipe. Walaupun beberapa makanan yang disebutkan di atas adalah santapan yang menenangkan jiwa, ingatlah bahawa anda harus makan secara sederhana. Makanan dalam atas mungkin mengandungi terlalu banyak gula dan terlalu banyak kolesterol. Sentiasa ingat untuk menjaga kesihatan diri dan mengelakkan makanan yang boleh menimbulkan masalah kepada kesihatan anda. Jangan lupa untuk membuat pemeriksaan berkala dengan doktor anda.