Bake Egg With Bread And Sardines
Bake Egg With Bread And Sardines

Makanan sebenar, baik dan lazat selalu disukai oleh banyak orang. Sekiranya anda bertanya apa makanan kegemaran anda, pasti kamu akan menjawab makanan yang anda mahukan. Tetapi apa yang membuatkan anda mahukan makanan dan meminta lebih banyak? Adakah ia benar-benar sedap? Ya tentu saja, rasanya enak asalkan dilakukan dengan padat kasih sayang. Ibu juga menunjukkan mengecap cinta mereka melalui hidangan yang mereka masak dan kek yang mereka bakar.

Bake Egg With Bread And Sardines Adakah istilah seperti makanan selesa? Makanan keselesaan gaya rumah hanyalah makanan yang disediakan di rumah yang memberi mengecap kesejahteraan. Makanan ini pada dasarnya mengandungi gula atau karbohidrat tinggi. Ia memiliki daya tarikan yang tidak dapat kamu tolak. Ia mempunyai ciri-ciri untuk menghilangkan kesan psikologi negatif dan meningkatkan emosi atau perasaan positif.

Get just the right utensils for the job. Free UK delivery on eligible orders Delicious Bread without Worrying about Your Health, Your Blood Sugar or. Add the sardines (with olive oil). Using a spoon create a mould and crack in the egg.

To begin with this particular recipe, we must prepare a few components. You can have bake egg with bread and sardines using 9 ingredients and 4 steps. Here is how you cook it.

Bahan Bahan yang Diperlukan Bake Egg With Bread And Sardines:
 1. Ambil 4 biji telur ayam
 2. Get 1 biji bawang merah dicincang
 3. Sediakan 1 batang daun ketumbar dihiris halus (boleh gantikan dengan daun sup atau daun bawang)
 4. Get 1 batang cili padi dicincang halus (boleh gantikan dgn cili besar)
 5. Ambil 3 ketul ikan sardin dalam tin (saya hanya ambil ikannya sahaja, boleh gantikan dengan tuna dalam tin)
 6. Prepare 1/2 sudu kecil garam
 7. Ambil 1/2 sudu kecil perasa masakan hilal
 8. Prepare 3 keping roti (saya guna roti gandum gardenia)
 9. Ambil 7-8 bekas cup cake saiz sederhana (boleh gantikan dengan loyang saiz 5 atau 6 inci πŸ˜€)

Citrus Sardines Unilever UK. lemon, fresh parsley, Flora. Sardine and Yogurt Pate AnanΓ‘s e HortelΓ£. fresh chives, mustard, salt, onion, plain yogurt, sardines, lemon juice. Spread a smear of softened butter or aioli on thick-cut bread, toast or crackers. Top with sardines, raw onions tossed with lemon juice and whatever fresh herbs you have on hand.

Cara-cara untuk memasak Bake Egg With Bread And Sardines:
 1. Mula-mula sekali sediakan bahan-bahan utama iaitu telur, sardin dan roti. Kemudian pecahkan telur dalam mangkuk, dan masukkan bawang, daun ketumbar, cili padi, garam, perasa masakan hilal dan juga ikan sardin.
 2. Saya hanya ambil ikannya sahaja. Kemudian gaulkan sebati kesemua bahan yang dimasukkan.
 3. Kemudian, masukkan bancuhan telur tadi ke dalam cup cake saiz sederhana. Dah masukkan, boleh racik-racik dan koyakkan roti kita n masukkan sahaja ke dalam bancuhan telur tadi. Boleh juga jika kita taburkan cheese ats permukaan adunan tadi. Saya guna mozarela cheese 😍.
 4. Seterusnya, panaskan oven dengan suhu 180c selama 10 mnt. Kemudian, turunkan suhu menjadi 160c dan bakar selama 30 mnt. Ikut oven masing-masing ye. 😍. Dah siap dibakar, bolehla jamu keluarga untuk minum petang. Saya makan dengan sos thai πŸ˜‹πŸ˜‹. Sedap rasanya tambah-tambah lagi aromanya yang membangkitkan selera πŸ˜‹. Selamat mencuba πŸ₯°

Spread a smear of softened butter or aioli on thick-cut bread, toast or crackers. Top with sardines, raw onions tossed with lemon juice and whatever fresh herbs you have on hand. Put the remaining potato mix over the sardine layer and pour in a few splashes of milk. Supercook clearly lists the ingredients each recipe uses, so you can find the perfect recipe quickly! ← Back. Heat a small amount of oil in a pan.

So that is going to wrap it up for this exceptional food bake egg with bread and sardines recipe. Walaupun beberapa santapan yang disebutkan di atas adalah santapan yang menenangkan jiwa, ingatlah bahawa anda harus makan secara sederhana. Makanan dalam atas mungkin mengandungi terlalu banyak gula dan terlalu banyak kolesterol. Sentiasa ingat untuk menjaga kesihatan diri dan mengelakkan makanan yang boleh menimbulkan masalah kepada kesihatan anda. Jangan lupa untuk menghasilkan pemeriksaan berkala dengan doktor anda.