Roti Bergula Rangup
Roti Bergula Rangup

Santapan sebenar, baik dan lazat selalu disukai oleh banyak orang. Sekiranya anda bertanya apa makanan kegemaran anda, pasti kamu akan menjawab makanan yang anda mahukan. Tetapi apa yang membuatkan anda mahukan makanan dan meminta lebih banyak? Adakah ia benar-benar sedap? Ya tentu saja, rasanya enak asalkan dilakukan dengan maksimum kasih sayang. Ibu juga menunjukkan mereguk cinta mereka melalui hidangan yang tersebut masak dan kek yang mereka bakar.

Roti Bergula Rangup Adakah istilah seperti makanan selesa? Makanan keselesaan gaya rumah hanyalah makanan yang disediakan di rumah yang memberi mereguk kesejahteraan. Makanan ini pada dasarnya mengandungi gula atau karbohidrat tinggi. Ia memiliki daya tarikan yang tidak dapat kamu tolak. Ia mempunyai ciri-ciri untuk menghilangkan kesan psikologi negatif dan meningkatkan emosi atau perasaan positif.

Enjoy your local restaurant favorites from the comfort of your own home. The food you want, when you want it. Browse new releases, best sellers or classics & Find your next favourite book Roti Butter Bergula Rangup Kadang kadang beli roti gardenia tak habis makan dah berkulat. Apa kata jika dah sampai date expired tu cepat cepat buat roti butter bergula ni.

To begin with this recipe, we have to prepare a few components. You can cook roti bergula rangup using 3 ingredients and 2 steps. Here is how you cook it.

Bahan Bahan yang Diperlukan Roti Bergula Rangup:
  1. Get 2 keping roti Gardenia
  2. Sediakan 1 sudu marjerin
  3. Get 1 sudu gula

Kan sayang kalau dibiarkan expired atau buang. Roti keluar oven, semua pakat ambil dan makan. Seronok pula tengok anak-anak dan suami maka. Dah la senang sedap pulak tu makan buat kudap kudap time tengok tv malam malam.

Penyediaan untuk memasak Roti Bergula Rangup:
  1. Potong roti kepada 4 bahagian. Sapu marjerin pada permukaan roti.
  2. Tabur gula atas permukaan roti. Bakar dalam air fryer dengan suhu 160 darjah celcius selama 10 minit. Siap untuk dimakan bersama keluarga di waktu minum petang.

Seronok pula tengok anak-anak dan suami maka. Dah la senang sedap pulak tu makan buat kudap kudap time tengok tv malam malam. Resipi sedap dan mudah untuk Roti Sardin. Menu ini selalu terjadi bila teringin sangat nak makan sardin tapi tak nak makan nasi. Lihat juga resipi-resipi untuk Roti Bergula Rangup.

So that’s going to wrap it up with this exceptional food roti bergula rangup recipe. Walaupun beberapa santapan yang disebutkan di atas adalah makanan yang menenangkan jiwa, ingatlah bahawa anda harus makan secara sederhana. Makanan di atas mungkin mengandungi terlalu banyak gula dan terlalu banyak kolesterol. Sentiasa ingat untuk menjaga kesihatan diri dan mengelakkan makanan yang boleh menimbulkan masalah kepada kesihatan anda. Jangan lupa untuk membuat pemeriksaan berkala dengan doktor anda.