Roti Telur Sardin
Roti Telur Sardin

Makanan sebenar, baik dan lazat selalu disukai oleh banyak orang. Sekiranya anda bertanya apa makanan kegemaran anda, pasti anda akan menjawab makanan yang anda mahukan. Tetapi apa yang membuatkan anda mahukan makanan dan meminta lebih banyak? Adakah ia benar-benar sedap? Ya tentu saja, rasanya enak asalkan dilakukan dengan padat kasih sayang. Ibu juga menunjukkan mengecap cinta mereka melalui hidangan yang tersebut masak dan kek yang mereka bakar.

Enjoy your local restaurant favorites from the comfort of your own home. The food you want, when you want it. Ia telah disunting dan diterbitkan semula dengan kebenaran. Sebarang pertanyaan boleh rujuk post asal beliau di SINI.

Roti Telur Sardin Makanan selesa di rumah mungkin termasuk sup ayam daun, kentang tumbuk dengan daging asap serta bawang, ayam goreng renyah dengan kuah, dan gelatin. Terdapat banyak makanan leluasa di luar sana dan makanan yang disebutkan sebelumnya adalah beberapa hidangan yang sering dimasak di rumah. Sup ayam sayur paling sesuai ketika bersalji. Dibanding baunya yang indah hingga rasanya dengan luar biasa, sup ayam sayur ialah salah satu makanan keselesaan yang bagus terutama pada hari-hari sejuk.

To begin with this recipe, we have to first prepare a few ingredients. You can cook roti telur sardin using 5 ingredients and 4 steps. Here is how you cook it.

Bahan Bahan yang Diperlukan Roti Telur Sardin:
  1. Ambil 4 keping roti gardenia
  2. Prepare 2 biji telur
  3. Prepare 1 tin kecil sardin
  4. Prepare 10 biji cili padi
  5. Get 1 peket mayonis

Jangan lupa share dan like resepi ini ya. Resepi Lempeng Pisang; Resepi Cream Puff Coklat Nutella; Resepi Udang Galah Diraja ; Kongsikan Artikel ini. Apabila kita menyebarkan kebaikkan walaupun satu ayat. Roti telur berinti sardin ni memang mudah dan ringkas.

Penyediaan untuk memasak Roti Telur Sardin:
  1. Pukul 2 biji telur. Kemudian celupkan roti di kedua - dua bahagian. Kemudian, gorengkan roti didalam minyak yang panas. (minyak tak perlu banyak ya)
  2. Angkat dan toskan minyak. Saya pakai lebihan sambal sardin. Racik - racik ikan sardin tersebut. Letak di atas roti telur kita tadi.
  3. Bagi yang sukakan rasa pedas, taburkan cili padi potong di atas sambal sardin.
  4. Akhir sekali, letakkan sedikit mayonis. Tekapkan dengan roti yang lain. Potong dua bahagian untuk mudah memakannya. Siap untuk dihidang.

Apabila kita menyebarkan kebaikkan walaupun satu ayat. Roti telur berinti sardin ni memang mudah dan ringkas. Anak-anak yang sukakan sardine pasti suka gak style gini. Tapi kalau korang suka pedas, korang buh cili padi banyak-banyak yaa. Memula sekali korang sediakan bahan asas intinya - Sardine.

So that’s going to wrap this up with this exceptional food roti telur sardin recipe. Walaupun beberapa makanan yang disebutkan di atas adalah makanan yang menenangkan jiwa, ingatlah bahawa kamu harus makan secara sederhana. Makanan di atas mungkin mengandungi terlalu banyak gula dan terlalu banyak kolesterol. Sentiasa ingat untuk menjaga kesihatan diri dan mengelakkan makanan yang boleh menimbulkan masalah kepada kesihatan anda. Jangan lupa untuk membuat pemeriksaan berkala dengan doktor anda.