Roti poket kacang air fryer
Roti poket kacang air fryer

Santapan sebenar, baik dan lazat selalu disukai oleh banyak orang. Sekiranya anda bertanya apa makanan kegemaran anda, pasti kamu akan menjawab makanan yang anda mahukan. Tetapi apa yang membuatkan anda mahukan makanan dan meminta lebih banyak? Adakah ia benar-benar sedap? Ya tentu aja, rasanya enak asalkan dilakukan dengan maksimum kasih sayang. Ibu juga menunjukkan mengecap cinta mereka melalui hidangan yang mereka masak dan kek yang mereka bakar.

Roti poket kacang air fryer Adakah istilah seperti makanan selesa? Santapan keselesaan gaya rumah hanyalah makanan dengan disediakan di rumah yang memberi mereguk kesejahteraan. Makanan ini pada dasarnya mengandungi gula atau karbohidrat tinggi. Ia memiliki daya tarikan yang tidak dapat kamu tolak. Ia mempunyai ciri-ciri untuk menghilangkan kesan psikologi negatif dan meningkatkan emosi atau perasaan positif.

Browse Our Great Selection of Books & Get Free UK Delivery on Eligible Orders! Amik roti dua keping dan gelek Guna botol guna apa yang ada je dan pasti ia gelek. Recommended Products Since I missed the whole Instant Pot® train, I had to make at least one air fryer recipe while they're still hot. And it doesn't get more classic than French fries; the generally accepted technique is pretty, dare I say, airtight, at this point, but I do have one extra trick in store!

To begin with this recipe, we must prepare a few components. You can cook roti poket kacang air fryer using 3 ingredients and 6 steps. Here is how you cook it.

Bahan Bahan yang Diperlukan Roti poket kacang air fryer:
  1. Get 8 keping roti gardenia
  2. Get marjerin kacang
  3. Sediakan air fryer

Campurkan semua bahan dan gaul sebati. Berbalik pada entri kali ni, ilham membuat Crispy Roti Poket ni datangnya dari ROTI POKET,. (samada bekas air, acuan bulat yg sepadan dgn saiz roti). Dengan menggunakan berus, sapu telur yg dah dikocok pada keseluruhan roti. Kemudian salutkan roti td dgn breadcrumbs hingga rata.

Cara-cara untuk memasak Roti poket kacang air fryer:
  1. Bahan yang perlu kita sediakan
  2. Amik roti dua keping dan gelek Guna botol guna apa yang ada je dan pasti ia gelek
  3. Kita amik 1 sudu kacang dan tutup roti dan guna penutup botol untuk hasilkan bulat itu
  4. Taraa setelah kita bulat kan kemudian masukkan ia ke dalam air fryer kita
  5. Pusing kan temp ke 160 masa 5 minit tapi tip untuk ia nampak garing sikit kita leta 180 dan masa nya 15minit ia akan jadi garing yang cantik
  6. Taraa da siap selamat mencuba

Dengan menggunakan berus, sapu telur yg dah dikocok pada keseluruhan roti. Kemudian salutkan roti td dgn breadcrumbs hingga rata. Goreng roti dlm minyak yg dah dipanaskan hingga keemasan. KOMPAS.com - Air fryer adalah alat untuk menggoreng tanpa banyak minyak. Namun, hasil gorengannya seperti menggunakan teknik deep frying.

So that’s going to wrap it up with this special food roti poket kacang air fryer recipe. Walaupun beberapa santapan yang disebutkan di atas adalah makanan yang menenangkan jiwa, ingatlah bahawa kamu harus makan secara sederhana. Makanan dalam atas mungkin mengandungi terlalu banyak gula dan terlalu banyak kolesterol. Sentiasa ingat untuk menjaga kesihatan diri dan mengelakkan makanan yang boleh menimbulkan masalah kepada kesihatan anda. Jangan lupa untuk memproduksi pemeriksaan berkala dengan doktor anda.