POKET AJAIB makan ni boleh kurusss.
POKET AJAIB makan ni boleh kurusss.

Makanan sebenar, baik dan lazat selalu disukai oleh banyak orang. Sekiranya anda bertanya apa makanan kegemaran anda, pasti anda akan menjawab makanan yang anda mahukan. Tetapi apa yang membuatkan anda mahukan makanan dan meminta lebih banyak? Adakah ia benar-benar sedap? Ya tentu saja, rasanya enak asalkan dilakukan dengan maksimum kasih sayang. Ibu juga menunjukkan mengecap cinta mereka melalui hidangan yang mereka masak dan kek yang mereka bakar.

Menu ni hana buat masa mula² sertai cabaran kurus bersama jiran². Nak buat ni tak susah sebenarnya. Cuma inti kat dalam je kita boleh pelbagaikan ikut citarasa. Aznie pilih ayam bakar simple sebab anak-anak kat rumah suka sangat makan ayam.

POKET AJAIB makan ni boleh kurusss. Makanan selesa dalam rumah mungkin termasuk sup ayam sayur, kentang tumbuk dengan daging asap dan bawang, ayam goreng renyah dengan kuah, dan gelatin. Terdapat banyak makanan leluasa di luar sana dan makanan dengan disebutkan sebelumnya adalah beberapa hidangan dengan sering dimasak di rumah. Sup mandung sayur paling sesuai ketika bersalji. Dari baunya yang indah hingga rasanya dengan luar biasa, sup ayam sayur adalah salah satu makanan keselesaan yang bagus terutama pada hari-hari sejuk.

To begin with this recipe, we have to first prepare a few components. You can have poket ajaib makan ni boleh kurusss. using 10 ingredients and 7 steps. Here is how you can achieve that.

Bahan Bahan yang Diperlukan POKET AJAIB makan ni boleh kurusss.:
  1. Prepare 2 keping roti gardenia wholemeal
  2. Ambil 1 sdt mayonis kewpie
  3. Ambil 1 sdt kewpie dressing hot spicy
  4. Ambil 2 keping selada air
  5. Sediakan 2 inci timun
  6. Sediakan 1/2 biji tomato
  7. Prepare 1 keping patty
  8. Ambil Patty
  9. Ambil Patty ni hana buat banyak sekali menggunakan ayam,tahu,telur
  10. Sediakan Lada hitam,sedikit garam bukit

Nak tahu ke resepi air rahsia ni? Memang luar biasa sangat perkongsiaan dia. "Nak kurus tak? Kalau nak kurus, makan produk ni!" Ini antara statement yang saya tak gemar. Nak kurus, kena makan produk itu dan ini.

Penyediaan untuk memasak POKET AJAIB makan ni boleh kurusss.:
  1. Lapis kan 2 keping roti…tekap dengan benda yang bulat..
  2. Potong dadu patty,tomato dan timun
  3. Gaulkan dengan mayonis dan dressing hot spicy
  4. Roti potong 2 dan masukkan bahan yg inti..siap…
  5. Patty..kisar dada ayam 2 belah…hancurkan 6 biji tahu..tambahkan lada hitam,2 biji telur,sedikit garam..gaul sebati..boleh dikukus…atau dibakar sekejap
  6. Hana buat patty ni dengan kaedah bakar sekejap…ambil anggaran 1/2 cawan..kepal dannleperkan sedikit saiz tengah tapak tangan..buat spi habis…
  7. Frozenkan…bila² boleh guna…elok juga untuk anak² kecil dari kita beri makanan berproses yang siap beli tu😁

Kalau nak kurus, makan produk ni!" Ini antara statement yang saya tak gemar. Nak kurus, kena makan produk itu dan ini. Saya tak nafikan, memang produk 'pil ajaib' tu membantu, tapi sampai bila nak bertahan dengan makan produk tu? Stevia untuk pemanis semulajadi, Boleh gunakan madu (yang original jeee) Ayam pilih bahagian dada kerana dada ayam adalah potongan bahagian ayam yang paling rendah lemaknya tapi tinggi protein…. korang jangan lupa ambil ikan jugak k. Turun Berat Dengan Minum 'Air Ajaib' Ni Je.

So that’s going to wrap this up with this exceptional food poket ajaib makan ni boleh kurusss. recipe. Walaupun beberapa santapan yang disebutkan di atas adalah santapan yang menenangkan jiwa, ingatlah bahawa kamu harus makan secara sederhana. Makanan di atas mungkin mengandungi terlalu banyak gula dan terlalu banyak kolesterol. Sentiasa ingat untuk menjaga kesihatan diri dan mengelakkan makanan yang boleh menimbulkan masalah kepada kesihatan anda. Jangan lupa untuk memproduksi pemeriksaan berkala dengan doktor anda.