Donut gebu lembut.
Donut gebu lembut.

Makanan sebenar, baik dan lazat selalu disukai oleh banyak orang. Sekiranya anda bertanya apa makanan kegemaran anda, pasti anda akan menjawab makanan yang anda mahukan. Tetapi apa yang membuatkan anda mahukan makanan dan meminta lebih banyak? Adakah ia benar-benar sedap? Ya tentu aja, rasanya enak asalkan dilakukan dengan padat kasih sayang. Ibu juga menunjukkan mereguk cinta mereka melalui hidangan yang itu masak dan kek yang mereka bakar.

Donut gebu lembut. Adakah istilah seperti makanan selesa? Makanan keselesaan gaya rumah hanyalah makanan yang disediakan di rumah yang memberi rasa kesejahteraan. Makanan ini pada dasarnya mengandungi gula atau karbohidrat tinggi. Ia mempunyai daya tarikan yang tidak dapat kamu tolak. Ia mempunyai ciri-ciri untuk menghilangkan kesan psikologi negatif dan meningkatkan emosi atau perasaan positif.

To begin with this recipe, we must prepare a few ingredients. You can cook donut gebu lembut. using 12 ingredients and 4 steps. Here is how you can achieve that.

Bahan Bahan yang Diperlukan Donut gebu lembut.:
 1. Ambil Bahan 1
 2. Get 11 g Yis
 3. Sediakan 1 cawan air suam
 4. Ambil 3 sudu besar susu pekat
 5. Prepare Secubit Garam
 6. Sediakan Bahan 2
 7. Get 5 cawan tepung gandum
 8. Sediakan 2 sudu besar mentega
 9. Prepare 2/4 Cawan Air
 10. Prepare Bahan 3
 11. Prepare Minyak secukupnya
 12. Ambil Gula Kaster/aising
Penyediaan untuk memasak Donut gebu lembut.:
 1. Kembangkan bahan 1 selama 45 minit
 2. Sebatikan tepung gandum dan mentega…masukkan yis yang telah dikembangkan…sebatikan…masuk sedikit air demi sedikit sehingga pejal…tunggu 30 minit hingga kembang
 3. Bentukkan bulat seperti donut dan goreng di dalam minyak panas.
 4. Sejukkan sedikit dan tabur gula…

So that is going to wrap this up with this special food donut gebu lembut. recipe. Walaupun beberapa makanan yang disebutkan di atas adalah santapan yang menenangkan jiwa, ingatlah bahawa anda harus makan secara sederhana. Makanan dalam atas mungkin mengandungi terlalu banyak gula dan terlalu banyak kolesterol. Sentiasa ingat untuk menjaga kesihatan diri dan mengelakkan makanan yang boleh menimbulkan masalah kepada kesihatan anda. Jangan lupa untuk menghasilkan pemeriksaan berkala dengan doktor anda.