Cekodok Pisang Sourdough
Cekodok Pisang Sourdough

Santapan sebenar, baik dan lazat selalu disukai oleh banyak orang. Sekiranya anda bertanya apa makanan kegemaran anda, pasti kamu akan menjawab makanan yang anda mahukan. Tetapi apa yang membuatkan anda mahukan makanan dan meminta lebih banyak? Adakah ia benar-benar sedap? Ya tentu saja, rasanya enak asalkan dilakukan dengan padat kasih sayang. Ibu juga menunjukkan mereguk cinta mereka melalui hidangan yang itu masak dan kek yang mereka bakar.

Cekodok Pisang Sourdough Adakah istilah seperti makanan selesa? Santapan keselesaan gaya rumah hanyalah makanan dengan disediakan di rumah yang memberi mereguk kesejahteraan. Makanan ini pada dasarnya mengandungi gula atau karbohidrat tinggi. Ia mempunyai daya tarikan yang tidak dapat kamu tolak. Ia mempunyai ciri-ciri untuk menghilangkan kesan psikologi negatif dan meningkatkan emosi atau perasaan positif.

To begin with this particular recipe, we have to first prepare a few components. You can have cekodok pisang sourdough using 5 ingredients and 3 steps. Here is how you cook that.

Bahan Bahan yang Diperlukan Cekodok Pisang Sourdough:
  1. Ambil 3 cwn tepung gandum
  2. Get 1 cwn sourdough starter
  3. Ambil Pisang
  4. Prepare Gula organic
  5. Sediakan Garam pink
Cara-cara untuk memasak Cekodok Pisang Sourdough:
  1. Timbuk Pisang dengan gula dulu
  2. Saya terus campur pisang dengan sourdough dan tepung gandum. Pastu tutup dengan plastic wrap, biarkan dalam sejam lebih.
  3. Kemudian boleh goreng. Dah kekuningan nak hitam sikit, boleh angkat dah.

So that’s going to wrap it up for this special food cekodok pisang sourdough recipe. Walaupun beberapa makanan yang disebutkan di atas adalah makanan yang menenangkan jiwa, ingatlah bahawa anda harus makan secara sederhana. Makanan dalam atas mungkin mengandungi terlalu banyak gula dan terlalu banyak kolesterol. Sentiasa ingat untuk menjaga kesihatan diri dan mengelakkan makanan yang boleh menimbulkan masalah kepada kesihatan anda. Jangan lupa untuk menghasilkan pemeriksaan berkala dengan doktor anda.