Kek Coklat Nutella Microwave 1 Minit
Kek Coklat Nutella Microwave 1 Minit

Makanan sebenar, baik dan lazat selalu disukai oleh banyak orang. Sekiranya anda bertanya apa makanan kegemaran anda, pasti anda akan menjawab makanan yang anda mahukan. Tetapi apa yang membuatkan anda mahukan makanan dan meminta lebih banyak? Adakah ia benar-benar sedap? Ya tentu aja, rasanya enak asalkan dilakukan dengan penuh kasih sayang. Ibu juga menunjukkan mengecap cinta mereka melalui hidangan yang mereka masak dan kek yang mereka bakar.

Check Out our Selection & Order Now. Free UK Delivery on Eligible Orders! Tempoh hari, Sofiah masak kek senang sangat. Untuk hasilkan kek ini, bahan-bahan yang digunakan adalah seperti jenama dalam gambar tersebut.

Kek Coklat Nutella Microwave 1 Minit Makanan selesa di rumah mungkin termasuk sup ayam sayur, kentang tumbuk dengan daging asap serta bawang, ayam goreng renyah dengan kuah, dan gelatin. Terdapat banyak makanan lega di luar sana dan makanan dengan disebutkan sebelumnya adalah beberapa hidangan yang sering dimasak di rumah. Sup ayam sayur paling sesuai ketika bersalji. Daripada baunya yang indah hingga rasanya dengan luar biasa, sup ayam sayur adalah salah satu makanan keselesaan yang indah terutama pada hari-hari sejuk.

To begin with this particular recipe, we have to first prepare a few components. You can cook kek coklat nutella microwave 1 minit using 10 ingredients and 5 steps. Here is how you can achieve that.

Bahan Bahan yang Diperlukan Kek Coklat Nutella Microwave 1 Minit:
 1. Sediakan 4 sudu besar tepung gandum
 2. Sediakan 1 sudu besar serbuk koko
 3. Prepare 1/4 sudu teh baking powder
 4. Get 1/5 sudu teh garam
 5. Ambil 2 sudu besar gula pasir
 6. Get 5 sudu besar susu lembu
 7. Ambil 5 sudu besar minyak masak
 8. Sediakan 1 sudu besar Hazelnut Spead Gardenia
 9. Sediakan 1 sudu besar Nutella
 10. Ambil Tambahan 2 sudu besar Nutella, untuk makan

Tags cake chocolate dessert kek manisan milo. Dengan menggunakan perkhidmatan kami, anda setuju dengan Dasar Kuki dan Terma Perkhidmatan kami. Nutella brownies dalam mug sudah siap. Resepi brownies Resepi brownies coklat nutella Resepi kek guna microwave Resepi nutella brownies.

Cara-cara untuk memasak Kek Coklat Nutella Microwave 1 Minit:
 1. Untuk hasilkan kek ini, bahan-bahan yang digunakan adalah seperti jenama dalam gambar tersebut.
 2. Campur tepung gandum, serbuk koko, hazelnut spread dan nutella. Kacau sehingga sebati.
 3. Masukkan garam, baking powder, gula, minyak masak dan susu. Kacau rata.
 4. Kemudian, panaskan dalam microwave (suhu tertinggi) selama 1 minit. Siap.
 5. Masa panas panas, mak tolong cuba terbalikkan kek ke atas piring, kek jadi pecah. - Sofiah masuk semula dalam cawan, dan makan dengan Nutella. Sedap!!!

Nutella brownies dalam mug sudah siap. Resepi brownies Resepi brownies coklat nutella Resepi kek guna microwave Resepi nutella brownies. Next article Resepi Ais Krim Magnum, Salut Coklat. Kombo klasik ini adalah kek impian setiap peminat coklat dan mentega kacang. Bayangkan betapa cepatnya untuk menyiapkan kek ini!

So that’s going to wrap it up with this exceptional food kek coklat nutella microwave 1 minit recipe. Walaupun beberapa makanan yang disebutkan di atas adalah makanan yang menenangkan jiwa, ingatlah bahawa anda harus makan secara sederhana. Makanan dalam atas mungkin mengandungi terlalu banyak gula dan terlalu banyak kolesterol. Sentiasa ingat untuk menjaga kesihatan diri dan mengelakkan makanan yang boleh menimbulkan masalah kepada kesihatan anda. Jangan lupa untuk membuat pemeriksaan berkala dengan doktor anda.