Sosej Keju Mozarella Goreng : corndog stail mamaell
Sosej Keju Mozarella Goreng : corndog stail mamaell

Santapan sebenar, baik dan lazat selalu disukai oleh banyak orang. Sekiranya anda bertanya apa makanan kegemaran anda, pasti anda akan menjawab makanan yang anda mahukan. Tetapi apa yang membuatkan anda mahukan makanan dan meminta lebih banyak? Adakah ia benar-benar sedap? Ya tentu saja, rasanya enak asalkan dilakukan dengan maksimum kasih sayang. Ibu juga menunjukkan rasa cinta mereka melalui hidangan yang itu masak dan kek yang mereka bakar.

Sosej Keju Mozarella Goreng : corndog stail mamaell Adakah istilah seperti makanan selesa? Makanan keselesaan gaya rumah hanyalah makanan dengan disediakan di rumah yang memberi mereguk kesejahteraan. Makanan ini pada dasarnya mengandungi gula atau karbohidrat tinggi. Ia mempunyai daya tarikan yang tidak dapat anda tolak. Ia mempunyai ciri-ciri untuk menghilangkan kesan psikologi negatif dan meningkatkan emosi atau perasaan positif.

Mama buat juga, tapi style mama. Sosej Keju Mozarella Goreng : corndog stail mamaell. Here is how you cook it. Ingredients of Sosej Keju Mozarella Goreng : corndog stail mamaell.

To begin with this recipe, we have to first prepare a few ingredients. You can have sosej keju mozarella goreng : corndog stail mamaell using 6 ingredients and 6 steps. Here is how you cook that.

Bahan Bahan yang Diperlukan Sosej Keju Mozarella Goreng : corndog stail mamaell:
 1. Ambil 2 buku roti putih Gardenia
 2. Ambil 2 paket sosej
 3. Ambil 500 gm keju blok mozarella
 4. Prepare 5 biji telur
 5. Prepare 250 gm serbuk roti
 6. Prepare Lidi

Resipi Kek Batik Moist Kampung Ala Biscoff buat Si Beginner! Cara Masak Kek Coklat, Nutella dan Keju Cheddar Dalam Balang Mesra Ekonomi! Cincang atau tumbuk bawang merah dan bawang putih. Sapu kulit piza dengan mayonis. kemudian diikuti dengan sos cili dan sos tomato *hana.

Cara-cara untuk memasak Sosej Keju Mozarella Goreng : corndog stail mamaell:
 1. Sediakan bahan bahan.
 2. Sosej sebatang potong 4. Keju potong kiub lebih kurang panjang sosej yang dipotong. Roti potong tepi kemudian gelek bagi nipis.
 3. Cucuk sosej dan keju ikut gambar ye. Lepas itu boleh gulung dengan roti.
 4. Pukul telur. Celup sosej yang dah bergulung dengan roti. Kemudian golek atas breadcrumb sampai tertutup semua bahagian.
 5. Boleh terus goreng. Yang selebihnya simpan dalam petias buat stok😊
 6. Siap untuk dimakan. Selamat mencuba.

Cincang atau tumbuk bawang merah dan bawang putih. Sapu kulit piza dengan mayonis. kemudian diikuti dengan sos cili dan sos tomato *hana. Lezat, Nikmat, Cepat, Mudah dan ANTI FAIL. Tapi kali ni diderhakakan sket resipi Puding Keju asalnya milik AlongRoz ni. Ni kes Noorsha la duk tayang Puding Keju dia yg cun melecun tu.

So that is going to wrap this up for this special food sosej keju mozarella goreng : corndog stail mamaell recipe. Walaupun beberapa makanan yang disebutkan di atas adalah santapan yang menenangkan jiwa, ingatlah bahawa kamu harus makan secara sederhana. Makanan dalam atas mungkin mengandungi terlalu banyak gula dan terlalu banyak kolesterol. Sentiasa ingat untuk menjaga kesihatan diri dan mengelakkan makanan yang boleh menimbulkan masalah kepada kesihatan anda. Jangan lupa untuk menghasilkan pemeriksaan berkala dengan doktor anda.