Donut Gebus Gebas
Donut Gebus Gebas

Makanan sebenar, baik dan lazat selalu disukai oleh banyak orang. Sekiranya anda bertanya apa makanan kegemaran anda, pasti kamu akan menjawab makanan yang anda mahukan. Tetapi apa yang membuatkan anda mahukan makanan dan meminta lebih banyak? Adakah ia benar-benar sedap? Ya tentu aja, rasanya enak asalkan dilakukan dengan maksimum kasih sayang. Ibu juga menunjukkan mengecap cinta mereka melalui hidangan yang mereka masak dan kek yang mereka bakar.

Donut Gebus Gebas Adakah istilah seperti makanan selesa? Makanan keselesaan gaya rumah hanyalah makanan yang disediakan di rumah yang memberi mereguk kesejahteraan. Makanan ini pada dasarnya mengandungi gula atau karbohidrat tinggi. Ia mempunyai daya tarikan yang tidak dapat anda tolak. Ia mempunyai ciri-ciri untuk menghilangkan kesan psikologi negatif dan meningkatkan emosi atau perasaan positif.

To get started with this particular recipe, we have to prepare a few ingredients. You can cook donut gebus gebas using 9 ingredients and 4 steps. Here is how you cook it.

Bahan Bahan yang Diperlukan Donut Gebus Gebas:
 1. Prepare 1 kg tepung gandum
 2. Get 1 1/2 cawan air
 3. Ambil Sepeket yis
 4. Get 2 sudu besar gula
 5. Ambil 2 sudu besar susu pekat manis
 6. Ambil 2 biji telur
 7. Sediakan 4 sudu besar marjerin
 8. Get Sedikit garam
 9. Ambil Gula aising secukupnya
Penyediaan untuk memasak Donut Gebus Gebas:
 1. Masukkan
 2. Canaikan. bentukkan. Biar naik lagi.Sambil tu bolehlah panaskan minyak. Api biar sederhana. Kalau tak nanti dalamnya x masak.
 3. Goreng.
 4. Tabur gula aising.siap.

So that’s going to wrap it up for this special food donut gebus gebas recipe. Walaupun beberapa makanan yang disebutkan di atas adalah santapan yang menenangkan jiwa, ingatlah bahawa kamu harus makan secara sederhana. Makanan di atas mungkin mengandungi terlalu banyak gula dan terlalu banyak kolesterol. Sentiasa ingat untuk menjaga kesihatan diri dan mengelakkan makanan yang boleh menimbulkan masalah kepada kesihatan anda. Jangan lupa untuk menghasilkan pemeriksaan berkala dengan doktor anda.