Donat Coklat
Donat Coklat

Makanan sebenar, baik dan lazat selalu disukai oleh banyak orang. Sekiranya anda bertanya apa makanan kegemaran anda, pasti kamu akan menjawab makanan yang anda mahukan. Tetapi apa yang membuatkan anda mahukan makanan dan meminta lebih banyak? Adakah ia benar-benar sedap? Ya tentu saja, rasanya enak asalkan dilakukan dengan padat kasih sayang. Ibu juga menunjukkan rasa cinta mereka melalui hidangan yang mereka masak dan kek yang mereka bakar.

Donat Coklat Adakah istilah seperti makanan selesa? Santapan keselesaan gaya rumah hanyalah makanan dengan disediakan di rumah yang memberi mengecap kesejahteraan. Makanan ini pada dasarnya mengandungi gula atau karbohidrat tinggi. Ia memiliki daya tarikan yang tidak dapat kamu tolak. Ia mempunyai ciri-ciri untuk menghilangkan kesan psikologi negatif dan meningkatkan emosi atau perasaan positif.

To begin with this particular recipe, we have to prepare a few ingredients. You can cook donat coklat using 9 ingredients and 5 steps. Here is how you cook it.

Bahan Bahan yang Diperlukan Donat Coklat:
 1. Prepare Bahan A
 2. Ambil 100 ml air suam
 3. Sediakan 2 sb gula
 4. Get 1 sb susu pekat
 5. Get 1 sb yis
 6. Sediakan Bahan B
 7. Ambil 2 cawan tepung gandum
 8. Prepare 1 sk baking powder
 9. Ambil 2 1/2 sb marjerin
Cara-cara untuk memasak Donat Coklat:
 1. Campur semua bahan A dan biarkan berbuih..kemudian gaul bahan B sampai menjadi serbuk masukkan bahan A sedikit demi sedikit sampai jadi doh yang lembut..
 2. Biarkan doh kembang..tekan angin doh dan timbang doh..bulatkan kemas
 3. Rehatkan doh selama 10 minit dan gelek..tekap bahagian tengah dengan nozzle
 4. Biarkan kembang dan goreng sekali balik shja
 5. Angkat san toskan..buang bahagian tengah donat dan letak nutella atau sos coklat

So that is going to wrap this up with this exceptional food donat coklat recipe. Walaupun beberapa santapan yang disebutkan di atas adalah santapan yang menenangkan jiwa, ingatlah bahawa kamu harus makan secara sederhana. Makanan di atas mungkin mengandungi terlalu banyak gula dan terlalu banyak kolesterol. Sentiasa ingat untuk menjaga kesihatan diri dan mengelakkan makanan yang boleh menimbulkan masalah kepada kesihatan anda. Jangan lupa untuk memproduksi pemeriksaan berkala dengan doktor anda.