Donut Myheart
Donut Myheart

Makanan sebenar, baik dan lazat selalu disukai oleh banyak orang. Sekiranya anda bertanya apa makanan kegemaran anda, pasti kamu akan menjawab makanan yang anda mahukan. Tetapi apa yang membuatkan anda mahukan makanan dan meminta lebih banyak? Adakah ia benar-benar sedap? Ya tentu aja, rasanya enak asalkan dilakukan dengan maksimum kasih sayang. Ibu juga menunjukkan mereguk cinta mereka melalui hidangan yang mereka masak dan kek yang mereka bakar.

Donut Myheart Adakah istilah seperti makanan selesa? Santapan keselesaan gaya rumah hanyalah makanan dengan disediakan di rumah yang memberi mengecap kesejahteraan. Makanan ini pada dasarnya mengandungi gula atau karbohidrat tinggi. Ia memiliki daya tarikan yang tidak dapat kamu tolak. Ia mempunyai ciri-ciri untuk menghilangkan kesan psikologi negatif dan meningkatkan emosi atau perasaan positif.

To get started with this recipe, we have to prepare a few components. You can have donut myheart using 5 ingredients and 4 steps. Here is how you cook it.

Bahan Bahan yang Diperlukan Donut Myheart:
  1. Prepare Yis - 2 sudu besar
  2. Get Susu pekat - 2 sudu besar
  3. Sediakan 3/4 cawan Air
  4. Ambil Marjerin - 2 sudu besar
  5. Prepare 2 cawan Tepung Gandum - ayak
Penyediaan untuk memasak Donut Myheart:
  1. Masukkan semua bahan kedalam mixer. Uli sebati sampai doh elastik.
  2. Perap sampai doh naik sekali ganda.
  3. Canai doh dn terap ikut suka.
  4. Goreng dalam minyak yang panas api sederhana sampai masak. Angkat dan toskan minyak.

So that is going to wrap this up with this exceptional food donut myheart recipe. Walaupun beberapa santapan yang disebutkan di atas adalah makanan yang menenangkan jiwa, ingatlah bahawa kamu harus makan secara sederhana. Makanan di atas mungkin mengandungi terlalu banyak gula dan terlalu banyak kolesterol. Sentiasa ingat untuk menjaga kesihatan diri dan mengelakkan makanan yang boleh menimbulkan masalah kepada kesihatan anda. Jangan lupa untuk membuat pemeriksaan berkala dengan doktor anda.