Kek Batik Biskut Hup Seng
Kek Batik Biskut Hup Seng

Santapan sebenar, baik dan lazat selalu disukai oleh banyak orang. Sekiranya anda bertanya apa makanan kegemaran anda, pasti anda akan menjawab makanan yang anda mahukan. Tetapi apa yang membuatkan anda mahukan makanan dan meminta lebih banyak? Adakah ia benar-benar sedap? Ya tentu aja, rasanya enak asalkan dilakukan dengan penuh kasih sayang. Ibu juga menunjukkan mereguk cinta mereka melalui hidangan yang itu masak dan kek yang mereka bakar.

Free UK Delivery on Eligible Orders But Did You Check eBay? Check Out Great Products On eBay. The next video is starting stop. Watch Queue Dah lama sangat nak habiskan biskut Hup Seng.niat nak buat kek batik yang paling simple.

Kek Batik Biskut Hup Seng Makanan selesa di rumah mungkin termasuk sup ayam daun, kentang tumbuk dengan daging asap & bawang, ayam goreng renyah dengan kuah, dan gelatin. Terdapat banyak makanan selesa di luar sana dan makanan dengan disebutkan sebelumnya adalah beberapa hidangan yang sering dimasak di rumah. Sup ayam sayur paling sesuai ketika bersalji. Dibanding baunya yang indah hingga rasanya yang luar biasa, sup ayam sayur adalah salah satu makanan keselesaan yang menawan terutama pada hari-hari sejuk.

To begin with this recipe, we must prepare a few components. You can cook kek batik biskut hup seng using 4 ingredients and 7 steps. Here is how you can achieve it.

Bahan Bahan yang Diperlukan Kek Batik Biskut Hup Seng:
 1. Sediakan 250 g Unsalted Butter
 2. Sediakan 1 1/2 cawan Milo
 3. Ambil Biskut Cream Cracker Hup Seng secukupnya
 4. Prepare 1/3 tin Susu Pekat (Kalau nak kurang manis, Boleh kurangkan Susu Pekat)

Related post: ⇲ resepi kek batik hup seng Cheese cake biskut yang sedap resepi cheesecake biskut Via : haslizalizz.com Random Image. Related Posts To Resepi Kek Batik Hup Seng. Related post: ⇲ resepi kek batik hup seng Resepi biskut cheesecake (cheesekut) kuih raya dan lauk pauk Via : resipichef.com Random Image. Related Posts To Resepi Kek Batik Hup Seng.

Penyediaan untuk memasak Kek Batik Biskut Hup Seng:
 1. Sediakan bahan bahan. Kemudian, Cairkan butter didalam kuali yang panas. Perlahan kan api.
 2. Masukkan 1 1/2 cawan Milo dan 1/2 tin Susu Pekat kedalam kuali yang ada butter tadi. Gaulkan dan Kacau adunan sehingga tidak berketul.
 3. Masukkan sedikit adunan ke dalam Loyang yang dialas dengan plastik dan ratakan menutupi dasar permukaan loyang.
 4. Susun penuh biskut Hup Seng kedalam loyang dan tekan tekan sedikit.
 5. Masukkan lagi sedikit adunan dan ratakan.
 6. Ulangi langkah 3, 4 dan 5 sehingga habis adunan dan masukkan kedalam peti ais 1-2 jam untuk disejukkan.
 7. Keluarkan daripada peti ais dan tunggu 10 minit sebelum dihidangkan. Selamat mencuba.

Related post: ⇲ resepi kek batik hup seng Resepi biskut cheesecake (cheesekut) kuih raya dan lauk pauk Via : resipichef.com Random Image. Related Posts To Resepi Kek Batik Hup Seng. Panti Pijat Plus Di Tabanan Bali. Resepi kek batik hup seng share, resepi kek batik hup seng cream, resepi kek batik hup seng hardware, resepi kek batik hup seng sugar, resepi kek batik hup seng. Resepi kek batik guna biskut hup seng, resepi kek batik guna biskut raya, resepi kek batik guna biskut coklat, resepi kek batik guna biskut nestum, resepi kek batik.

So that’s going to wrap this up for this exceptional food kek batik biskut hup seng recipe. Walaupun beberapa makanan yang disebutkan di atas adalah makanan yang menenangkan jiwa, ingatlah bahawa anda harus makan secara sederhana. Makanan dalam atas mungkin mengandungi terlalu banyak gula dan terlalu banyak kolesterol. Sentiasa ingat untuk menjaga kesihatan diri dan mengelakkan makanan yang boleh menimbulkan masalah kepada kesihatan anda. Jangan lupa untuk memproduksi pemeriksaan berkala dengan doktor anda.