Kek Batik Bajet, Biskut Hup Seng + Krimer Coklat Saji
Kek Batik Bajet, Biskut Hup Seng + Krimer Coklat Saji

Santapan sebenar, baik dan lazat selalu disukai oleh banyak orang. Sekiranya anda bertanya apa makanan kegemaran anda, pasti kamu akan menjawab makanan yang anda mahukan. Tetapi apa yang membuatkan anda mahukan makanan dan meminta lebih banyak? Adakah ia benar-benar sedap? Ya tentu aja, rasanya enak asalkan dilakukan dengan padat kasih sayang. Ibu juga menunjukkan mengecap cinta mereka melalui hidangan yang mereka masak dan kek yang mereka bakar.

Dah lama sangat nak habiskan biskut Hup Seng.niat nak buat kek batik yang paling simple. Malas nak renyah serbuk koko semua kita pakai jer krimer coklat Saji. Biskut Hup Seng agak senang rapuh. Paling sedap guna biskut HP Cream Cracker.

Kek Batik Bajet, Biskut Hup Seng + Krimer Coklat Saji Makanan selesa dalam rumah mungkin termasuk sup ayam daun, kentang tumbuk dengan daging asap serta bawang, ayam goreng renyah dengan kuah, dan gelatin. Terdapat banyak makanan lega di luar sana dan makanan yang disebutkan sebelumnya adalah beberapa hidangan dengan sering dimasak di rumah. Sup ayam sayur paling sesuai ketika bersalji. Dari baunya yang indah hingga rasanya dengan luar biasa, sup ayam sayur adalah salah satu makanan keselesaan yang menawan terutama pada hari-hari sejuk.

To get started with this recipe, we have to first prepare a few ingredients. You can have kek batik bajet, biskut hup seng + krimer coklat saji using 3 ingredients and 4 steps. Here is how you cook that.

Bahan Bahan yang Diperlukan Kek Batik Bajet, Biskut Hup Seng + Krimer Coklat Saji:
  1. Prepare 1 tin krimer coklat Saji
  2. Ambil Separuh paket Hup Seng Cream Cracker
  3. Sediakan 100 g Buttercup

Kek batik coklat memang mudah, lazat, enak dan berkhasiat. Anda hanya memerlukan kuali sahaja untuk memasak bahan-bahannya. Kemudian dimasukkan ke dalam acuan dan disejukkan. Anda tidak perlukan mixer atau oven.

Cara-cara untuk memasak Kek Batik Bajet, Biskut Hup Seng + Krimer Coklat Saji:
  1. Patah² kan biskut.
  2. Guna api kecil cairkan butter dan tambah masukkan krimer coklat.
  3. Dah cair, masukkan biskut sedikit demi sedikit.
  4. Sejukkan 1-2 jam didalam peti sejuk

Kemudian dimasukkan ke dalam acuan dan disejukkan. Anda tidak perlukan mixer atau oven. Tidak banyak peralatan bermakna tidak banyak perkakas yang perlu dibasuh. Label: kek batik biskut marie dan coklat Resepi Resepi: Kek Batik. Recently rajin pula membuat kek batik ni.

So that is going to wrap this up for this exceptional food kek batik bajet, biskut hup seng + krimer coklat saji recipe. Walaupun beberapa makanan yang disebutkan di atas adalah santapan yang menenangkan jiwa, ingatlah bahawa anda harus makan secara sederhana. Makanan di atas mungkin mengandungi terlalu banyak gula dan terlalu banyak kolesterol. Sentiasa ingat untuk menjaga kesihatan diri dan mengelakkan makanan yang boleh menimbulkan masalah kepada kesihatan anda. Jangan lupa untuk memproduksi pemeriksaan berkala dengan doktor anda.