Kek batik majmuk (oreo+ marie+peanut butter) #openhouse
Kek batik majmuk (oreo+ marie+peanut butter) #openhouse

Makanan sebenar, baik dan lazat selalu disukai oleh banyak orang. Sekiranya anda bertanya apa makanan kegemaran anda, pasti anda akan menjawab makanan yang anda mahukan. Tetapi apa yang membuatkan anda mahukan makanan dan meminta lebih banyak? Adakah ia benar-benar sedap? Ya tentu saja, rasanya enak asalkan dilakukan dengan maksimum kasih sayang. Ibu juga menunjukkan mengecap cinta mereka melalui hidangan yang tersebut masak dan kek yang mereka bakar.

Kek batik majmuk (oreo+ marie+peanut butter) #openhouse Adakah istilah seperti makanan selesa? Makanan keselesaan gaya rumah hanyalah makanan yang disediakan di rumah yang memberi rasa kesejahteraan. Makanan ini pada dasarnya mengandungi gula atau karbohidrat tinggi. Ia memiliki daya tarikan yang tidak dapat anda tolak. Ia mempunyai ciri-ciri untuk menghilangkan kesan psikologi negatif dan meningkatkan emosi atau perasaan positif.

Independent & Family Run, Online Wholefood Store. Helping you cut the cost of pet care. Resipi sedap dan mudah untuk Kek batik majmuk (oreo+ marie+peanut butter) #openhouse. Majmuklah sebab mcm masyarakat majmuk dah, ade oreo, biskut marie, telur dan peanut butter😅 rasa diaaaa mmg seddappp!

To begin with this recipe, we must prepare a few components. You can have kek batik majmuk (oreo+ marie+peanut butter) #openhouse using 9 ingredients and 5 steps. Here is how you cook it.

Bahan Bahan yang Diperlukan Kek batik majmuk (oreo+ marie+peanut butter) #openhouse:
 1. Prepare 1 pek biskut marie di patah2 (2 mangkuk)
 2. Ambil 1 pek biskur oreo dipatah kecil2 (1 cawan)
 3. Prepare 1/2 tin susu pekat
 4. Sediakan 2 biji telur
 5. Ambil 1/2 cawan marjerin
 6. Get 1 1/2 cawan milo
 7. Sediakan 1/2 cawan serbuk koko
 8. Get 2 sudu peanut butter
 9. Prepare Untuk toping : sapuan peanut butter dan serbuk biskut oreo

Salam , hello 👋🏻 Saya sedang open order untuk kek betik sekarang. The classic chocolate and peanut butter confection gets even creamier when yummy chocolate sandwich cookies are added to the mix. kamu dapat memasak Kek. Cara Mudah Memasak Kek batik majmuk (oreo+ marie+peanut butter) #openhouse Yang Simple Dan Lezat. Delicious, yummy, simple, complete and tasty.

Penyediaan untuk memasak Kek batik majmuk (oreo+ marie+peanut butter) #openhouse:
 1. Sediakan bahan2.
 2. Masukkan semua bahan2 ini: susu pekat, marjerin, milo, serbuk koko dan peanut butter. Gaulkan semuanya dgn api perlahan2. Setelah itu baru lah masukkan telur.
 3. Kacau perlahan2 selama 5-8 minit sehingga mendidih yg kelihatan kuah agak sedikit pekat. Setelah itu tutupkan api. Masukkan semua biskut marie dan oreo ke dlm periuk tadi. Gaulkan sehingga rata.
 4. Tuangkan kedalam loyang untuk mampatkan ia. Setelah itu, biarkan ianya sejuk dalam 10minit. Untuk topping sapukan sedikit peanut butter, kemudian taburkan serbuk oreo. Simpankan ianya ke dlm peti ais selama beberapa jam. Lagi lama biar betul2 sejuk lagi bgus.
 5. Sedia dipotong2 dan dihidangkan untuk para tetamu!🌸

Cara Mudah Memasak Kek batik majmuk (oreo+ marie+peanut butter) #openhouse Yang Simple Dan Lezat. Delicious, yummy, simple, complete and tasty. Halo kawan-kawan, pembaca kami akan menulis cara untuk menyediakan dan memasak makanan yang boleh anda sendiri sendiri di rumah, tentu saja, dengan cara yang mudah dan sederhana, tetapi dengan rasa yang enak, mari kita teruskan dan melihat bagaimana. Kek batik majmuk (oreo+ marie+peanut butter) #openhouse Majmuklah sebab mcm masyarakat majmuk dah, ade oreo, biskut marie, telur dan peanut butter😅 rasa diaaaa mmg seddappp! Kek batik majmuk (oreo+ marie+peanut butter) #openhouse.

So that’s going to wrap this up with this special food kek batik majmuk (oreo+ marie+peanut butter) #openhouse recipe. Walaupun beberapa santapan yang disebutkan di atas adalah makanan yang menenangkan jiwa, ingatlah bahawa kamu harus makan secara sederhana. Makanan di atas mungkin mengandungi terlalu banyak gula dan terlalu banyak kolesterol. Sentiasa ingat untuk menjaga kesihatan diri dan mengelakkan makanan yang boleh menimbulkan masalah kepada kesihatan anda. Jangan lupa untuk membuat pemeriksaan berkala dengan doktor anda.