Churros sos coklat
Churros sos coklat

Makanan sebenar, baik dan lazat selalu disukai oleh banyak orang. Sekiranya anda bertanya apa makanan kegemaran anda, pasti kamu akan menjawab makanan yang anda mahukan. Tetapi apa yang membuatkan anda mahukan makanan dan meminta lebih banyak? Adakah ia benar-benar sedap? Ya tentu aja, rasanya enak asalkan dilakukan dengan maksimum kasih sayang. Ibu juga menunjukkan rasa cinta mereka melalui hidangan yang itu masak dan kek yang mereka bakar.

Churros sos coklat Adakah istilah seperti makanan selesa? Makanan keselesaan gaya rumah hanyalah makanan dengan disediakan di rumah yang memberi mengecap kesejahteraan. Makanan ini pada dasarnya mengandungi gula atau karbohidrat tinggi. Ia mempunyai daya tarikan yang tidak dapat kamu tolak. Ia mempunyai ciri-ciri untuk menghilangkan kesan psikologi negatif dan meningkatkan emosi atau perasaan positif.

Check Out our Selection & Order Now. Free UK Delivery on Eligible Orders! Hi Semua, jom layan cara Che Nom buat Churros.yang bersalut cinnamon sugar.rangup sangat, dicicah bersama sos coklat yang pekat sedap. Buat minum petang memang terbaik lah.

To begin with this recipe, we must prepare a few ingredients. You can cook churros sos coklat using 7 ingredients and 5 steps. Here is how you can achieve it.

Bahan Bahan yang Diperlukan Churros sos coklat:
 1. Prepare 3 sudu makan susu tepung
 2. Ambil 5 sudu tepung naik sendiri
 3. Prepare 1 biji telur
 4. Sediakan 2 sudu makan gula
 5. Get Cicah
 6. Prepare Coklat masakan
 7. Get Susu cair

Haa mungkin disebabkan sedap dan kena dengan tekak masing masing. Jadi layankan jer la snack yang super hebat ini. Cara untuk dapatkan churros lembut dan rangup serta sos coklat yang sedap : Churros kalau di makan semasa panas memang sedap. Di tambah lagi dengan sos coklat yang sedap.

Cara-cara untuk memasak Churros sos coklat:
 1. Didihkan air bersama susu tepung dan gula, kecilkan api masukkan tepung sedikit demi sedikit dan kacau sehingga tepung separuh masak,tutup api dan pecah kan telur kacau sehingga sebati.
 2. Sejukkan sedikit dan masukkan ke dalam beg piping.
 3. Panaskan minyak dan goreng Churros mengikut ukuran yg di inginkan kemudian gunting hujung nya…
 4. Panaskan coklat masakan secara double boil dan masukkan susu cair sedikit agak2 kepekatan coklat.
 5. Hidangkan Churros bersama sos coklat untuk di nikmati.

Cara untuk dapatkan churros lembut dan rangup serta sos coklat yang sedap : Churros kalau di makan semasa panas memang sedap. Di tambah lagi dengan sos coklat yang sedap. Kalau makan di rumah sos coklat tu memang banyak. Saya agak cerewet kalau melibatkan sos coklat. Saya tidak suka terlalu cair atau terlalu manis.

So that is going to wrap it up for this exceptional food churros sos coklat recipe. Walaupun beberapa makanan yang disebutkan di atas adalah santapan yang menenangkan jiwa, ingatlah bahawa kamu harus makan secara sederhana. Makanan di atas mungkin mengandungi terlalu banyak gula dan terlalu banyak kolesterol. Sentiasa ingat untuk menjaga kesihatan diri dan mengelakkan makanan yang boleh menimbulkan masalah kepada kesihatan anda. Jangan lupa untuk menghasilkan pemeriksaan berkala dengan doktor anda.