Churros Milo Bulat
Churros Milo Bulat

Makanan sebenar, baik dan lazat selalu disukai oleh banyak orang. Sekiranya anda bertanya apa makanan kegemaran anda, pasti anda akan menjawab makanan yang anda mahukan. Tetapi apa yang membuatkan anda mahukan makanan dan meminta lebih banyak? Adakah ia benar-benar sedap? Ya tentu aja, rasanya enak asalkan dilakukan dengan penuh kasih sayang. Ibu juga menunjukkan rasa cinta mereka melalui hidangan yang mereka masak dan kek yang mereka bakar.

Churros Milo Bulat Adakah istilah seperti makanan selesa? Makanan keselesaan gaya rumah hanyalah makanan yang disediakan di rumah yang memberi mengecap kesejahteraan. Makanan ini pada dasarnya mengandungi gula atau karbohidrat tinggi. Ia memiliki daya tarikan yang tidak dapat anda tolak. Ia mempunyai ciri-ciri untuk menghilangkan kesan psikologi negatif dan meningkatkan emosi atau perasaan positif.

Suitable for vegetarians; One churro with sugar. Bring to a boil and remove from heat. Stir in flour until mixture forms a ball. Meanwhile, spoon the churro dough into a pastry bag fitted with a large tip.

To begin with this recipe, we have to prepare a few components. You can cook churros milo bulat using 11 ingredients and 9 steps. Here is how you can achieve that.

Bahan Bahan yang Diperlukan Churros Milo Bulat:
 1. Prepare Untuk adunan churros
 2. Ambil 3 cawan tepung gandum - diayak
 3. Ambil 3 sudu besar butter/marjerin
 4. Prepare 3 sudu besar gula
 5. Sediakan 1 sudu teh garam
 6. Get 2 cawan air
 7. Sediakan 3 biji telur gred B
 8. Ambil Untuk menggoreng churros
 9. Prepare 1 cawan minyak masak
 10. Get Untuk salutan churros
 11. Get 4 sudu besar serbuk milo

In Spain, churros are very popular for breakfast, snack or dessert. Traditional churros con chocolate is served with thick hot chocolate, while churros with café con leche are also a popular choice. New arrivals of the best brands every day!

Penyediaan untuk memasak Churros Milo Bulat:
 1. Tuang air ke dalam periuk. Masukkan gula, garam dan butter. Masak sehingga cair. Apabila dah cair, tutup api.
 2. Ayak tepung. Kemudian masukkan ke dalam periuk berisi bahan yang dicairkan tadi. Masuk sedikit demi sedikit.
 3. Gaul supaya tidak berketul.Tips untuk elakkan berketul adalah dengan menggaulkan nya dengan cepat.
 4. Masukkan telur. Kacau lagi. Masukkan tepung jika terlalu cair.
 5. Masukkan doh ke dalam plastik. Plastik tu akak potong di hujung nya. Akak cuba utk jadikan bentuk bintang, tapi tak jadi. 😂
 6. Panaskan minyak dalam kuali. Apabila minyak dah panas, tekan doh, dan guntingkan. Akak tak snap gambar sebab dah guna 2 tangan.
 7. Goreng sehingga kekuningan. Apabila dah masak, angkat dan biarkan sejuk.
 8. Kemudian, susun dalam pinggan dan taburkan serbuk milo.
 9. Boleh dihidang. Sesuai untuk hidangan pagi dan minum petang.

New arrivals of the best brands every day!

So that’s going to wrap it up for this special food churros milo bulat recipe. Walaupun beberapa santapan yang disebutkan di atas adalah makanan yang menenangkan jiwa, ingatlah bahawa kamu harus makan secara sederhana. Makanan dalam atas mungkin mengandungi terlalu banyak gula dan terlalu banyak kolesterol. Sentiasa ingat untuk menjaga kesihatan diri dan mengelakkan makanan yang boleh menimbulkan masalah kepada kesihatan anda. Jangan lupa untuk menghasilkan pemeriksaan berkala dengan doktor anda.