Twisted Donut ‘Kkwabaegi ‘
Twisted Donut ‘Kkwabaegi ‘

Makanan sebenar, baik dan lazat selalu disukai oleh banyak orang. Sekiranya anda bertanya apa makanan kegemaran anda, pasti kamu akan menjawab makanan yang anda mahukan. Tetapi apa yang membuatkan anda mahukan makanan dan meminta lebih banyak? Adakah ia benar-benar sedap? Ya tentu aja, rasanya enak asalkan dilakukan dengan penuh kasih sayang. Ibu juga menunjukkan rasa cinta mereka melalui hidangan yang tersebut masak dan kek yang mereka bakar.

Twisted Donut ‘Kkwabaegi ‘ Adakah istilah seperti makanan selesa? Santapan keselesaan gaya rumah hanyalah makanan dengan disediakan di rumah yang memberi mengecap kesejahteraan. Makanan ini pada dasarnya mengandungi gula atau karbohidrat tinggi. Ia mempunyai daya tarikan yang tidak dapat anda tolak. Ia mempunyai ciri-ciri untuk menghilangkan kesan psikologi negatif dan meningkatkan emosi atau perasaan positif.

To begin with this recipe, we have to first prepare a few ingredients. You can cook twisted donut ‘kkwabaegi ‘ using 7 ingredients and 4 steps. Here is how you cook that.

Bahan Bahan yang Diperlukan Twisted Donut ‘Kkwabaegi ‘:
 1. Get 1 cawan tepung
 2. Sediakan 100 ml air
 3. Get 11 gm yeast
 4. Ambil 1 sdb gula pasir
 5. Prepare 2 sdb mentega
 6. Get Bahan taburan
 7. Sediakan Gula castor
Cara-cara untuk memasak Twisted Donut ‘Kkwabaegi ‘:
 1. Siapkan bahan.
 2. Campurkan semua bahan. Gaul sebati. Jika terlalu lembik tambahkan lagi tepungnya. Adun gunakan mixer 10 minit. Rehatkan 1 jam sampai adunan kembang.
 3. Setelah kembang bulatkan 10 bahagian dan dipintal-pintal. Rehatkan sampai kembang betul.
 4. Setelah kembang,digoreng hingga kekuningan. Diangkat dan taburkan gula. Dah Siap! Boleh dihidangkan.

So that’s going to wrap this up with this special food twisted donut ‘kkwabaegi ‘ recipe. Walaupun beberapa makanan yang disebutkan di atas adalah santapan yang menenangkan jiwa, ingatlah bahawa anda harus makan secara sederhana. Makanan di atas mungkin mengandungi terlalu banyak gula dan terlalu banyak kolesterol. Sentiasa ingat untuk menjaga kesihatan diri dan mengelakkan makanan yang boleh menimbulkan masalah kepada kesihatan anda. Jangan lupa untuk membuat pemeriksaan berkala dengan doktor anda.