Donut
Donut

Santapan sebenar, baik dan lazat selalu disukai oleh banyak orang. Sekiranya anda bertanya apa makanan kegemaran anda, pasti anda akan menjawab makanan yang anda mahukan. Tetapi apa yang membuatkan anda mahukan makanan dan meminta lebih banyak? Adakah ia benar-benar sedap? Ya tentu saja, rasanya enak asalkan dilakukan dengan penuh kasih sayang. Ibu juga menunjukkan rasa cinta mereka melalui hidangan yang mereka masak dan kek yang mereka bakar.

Donut Adakah istilah seperti makanan selesa? Santapan keselesaan gaya rumah hanyalah makanan dengan disediakan di rumah yang memberi mereguk kesejahteraan. Makanan ini pada dasarnya mengandungi gula atau karbohidrat tinggi. Ia mempunyai daya tarikan yang tidak dapat anda tolak. Ia mempunyai ciri-ciri untuk menghilangkan kesan psikologi negatif dan meningkatkan emosi atau perasaan positif.

To get started with this particular recipe, we have to prepare a few components. You can cook donut using 6 ingredients and 3 steps. Here is how you can achieve that.

Bahan Bahan yang Diperlukan Donut:
  1. Get 2 sudu besar yis kering *
  2. Ambil 1 sudu teh garam*
  3. Sediakan 3 per 4 (3/4)cawan air suam*
  4. Ambil 2 sudu besar susu pekat*
  5. Sediakan 2 cawan tepung gandum
  6. Get 2 sudu besar majerin
Cara-cara untuk memasak Donut:
  1. Campurkan bahan bertanda * kacau rata dan biarkan seketika sehingga yis mengembang
  2. Sementara menunggu yis kembang, masukkan 2 sudu majerin kedalam tepung, gaulkan sekata.Masukkan yis tadi kedalam adunan tepung dan uli sehingga tidak melekat di tangan. dan buat bulat dan bentuk mengikut kesukaan masing2. guna acuan pon boleh๐Ÿ˜Š
  3. Biarkan seketika dan goreng.Biarkan sejuk gaul bersama gula. selamat mencuba ๐Ÿ˜Š

So that’s going to wrap it up with this exceptional food donut recipe. Walaupun beberapa makanan yang disebutkan di atas adalah makanan yang menenangkan jiwa, ingatlah bahawa anda harus makan secara sederhana. Makanan di atas mungkin mengandungi terlalu banyak gula dan terlalu banyak kolesterol. Sentiasa ingat untuk menjaga kesihatan diri dan mengelakkan makanan yang boleh menimbulkan masalah kepada kesihatan anda. Jangan lupa untuk memproduksi pemeriksaan berkala dengan doktor anda.